Fenerbahçe'ye resmi transfer teklifi! İnanılmaz gerçek ortaya çıktı...
18.02.2021 - 14:50
1/10
Ara transfer döneminde Süper Lig'in en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katarak bomba etkisi yaratmıştı. Fenerbahçe'ye sürpriz transfer teklifi geldi...

2/10
Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi... Ara transfer döneminde yine en çok sükse yaratan takımlardan biri olan sarı lacivertli ekipte sıcak saatler yaşanıyor.

3/10
Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Attila Szalai ve Osayi- Samuel'i kadrosuna katan Fenerbahçe'ye takımda yıldızı parlayan oyuncular için şimdiden transfer teklifleri gelmeye başladı. Bunların en başında kaleci Altay adeta paylaşılamıyor.

4/10
DEVLER ALTAY'IN PEŞİNDE

Bu sezon Fenerbahçe'nin en başarılı isimlerinden biri olan Altay Bayındır, Avrupa'nın önemli kulüplerinin transfer radarına girmeyi başardı. Yaptığı kurtarışlarla Sarı-Lacivertliler'i şampiyonluk yarışının içinde tutan genç kaleci için bol sıfırlı teklifler beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

5/10
RESMİ TEKLİF GELDİ

Fenerbahçe yönetimine önceki gün resmi teklif geldiği ancak bu teklifin Altay Bayındır için değil, başka bir kaleci için olduğu belirlendi. Belçika ekibi Genk'in Sarı-Lacivertliler'in Westerlo'da kiralık oynayan file bekçisi Berke Özer'e resmen talip olduğu ifade edildi.

6/10
TEKLİF AZ BULUNDU

Genk'in genç eldiven için 6 milyon Euro'luk teklif yaptığı ancak Fenerbahçe'nin bu rakamı çok az bulduğu öğrenildi.

7/10
BERKE BELÇİKA'NIN EN BAŞARILI KALECİLERİNDEN

Bu sezon Westerlo formasıyla harika bir performans sergileyen 20 yaşındaki Berke tam 7 maçta gol yemeyerek Belçika Ligi'nin en başarılı kalecilerinden biri oldu.

8/10
ALTAY SONRASI...

Fenerbahçe yönetimi, Altay Bayındır'ın olası Avrupa'ya transferi sonrası kaleyi Berke'ye emanet etmeyi düşünüyor. Bu nedenle başarılı file bekçisi için gelen teklif hiç düşünülmeden geri çevrildi. Ancak rakamın yükselmesi halinde Fenerbahçe'nin planlarının değişebileceği belirtiliyor.

9/10
19 MAÇTA GÖREV YAPTI

Bu sezon gösterdiği performans ile Belçika'da adından oldukça çok söz ettiren genç kaleci Berke Özer 19 maçta kalede görev yaptı. Yıldız file bekçisi 7 maçta kalesini gole kapattı.

10/10
RAKİP GÖZTEPE

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında evinde ligde zor günler geçiren Göztepe'yi ağırlıyor. Karşılaşma 21 Şubat Pazar günü saat 19:00'da Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol