Mesut Özil İngiltere'de gündem oldu! Büyük şaşkınlık...
17.02.2021 - 00:40
1/7
Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı Mesut Özil, Karagümrük karşısında gösterdiği performans ile dikkat çekti. Mesut Özil'in görüntüsü İngilizler tarafından gündem oldu.

18 ismi kadrosuna katan Fenerbahçe, devre arasında da 4 futbolcuyla sözleşme imzaladı. En dikkat çeken transfer ise Mesut Özil oldu.

2/7
Mesut şaşkınlık yarattı

Ligin 25. haftasında 2-1'lik Fatih Karagümrük galibiyetiyle moral depolayan Kanarya, lider Galatasaray'ın averajla arkasında bulunuyor. Sarı Lacivertliler, Kadıköy'de Göztepe'yi ağırlayacak. Fenerbahçe galibiyet serisi yakalamanın peşinde...

3/7
Karagümrük performansına tam not

“Sporun yıldızları” bölümünde Matt Verri imzasıyla paylaşılan yazıda, Fenerbahçeli futbolcunun Fatih Karagümrük karşısındaki performansına vurgu yapıldı.

4/7
Övgü topladı

Haberde şu ifadeler kullanıldı: “Mesut, geçtiğimiz mart ayından bu yana ilk kez 11’de sahaya çıktı. Orta saha oyuncusu, takımının aldığı 2-1’lik galibiyetteki performansıyla övgü topladı.

5/7
“Çalışma aşkı gelmiş“

Özil, geçen yıl West Ham'a karşı Arsenal forması giydiğinden bu yana ilk startı olan karşılaşmada 81 dakika oynadı. Uzun süre sahalardan uzak kalmasına ve çalışmaktan kaçınmak için yaptığı ününe rağmen, Mesut gösterdiği çabadan dolayı takdir edildi.

6/7
Arsenal kariyerine nokta

Daily Mail, Mesut'un Arsenal'deki kariyerinin, Kuzey Londra'daki haftalık 350 bin sterlinlik sözleşmesine rağmen yeterince istekli çalışmaması nedeniyle sona erdiğini iddia etti. İki tarafın da giderek “çirkinleşen” bir ilişkiyi noktaladığı vurgulanan yazıyı şu ifadelerle bitirdi:

7/7
Çocukluk aşkıyla şampiyonluk kovalayacak

“Mesut, artık çocukken desteklediği kulüpte, Fenerbahçe’nin 2013/14 sezonundan bu yana ilk lig şampiyonluğu için mücadele ederken fark yaratacağını umacak. Ligde şu an 3’üncü sırada yer alıyorlar ve Galatasaray ile Beşiktaş üstlerinde. Mesut’lu Fenerbahçe’yi sezonun son 16 maçında gergin bir yarış bekliyor.“

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol