Fenerbahçe'de Gustavo seferberliği! Trabzonspor maçında...
16.02.2021 - 14:36
1/8
Fenerbahçe'nin 2 Şubat'ta oynadığı Hatayspor maçında sakatlanan Luiz Gustavo'nun tedavisi devam ediyor. Yaklaşık 2 haftadır formasından uzak kalan Brezilyalı yıldızın 28 Şubat'ta oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında forma giyip giymeyeceği merak ediliyor. İşte Gustavo'nun son durumu...

2/8
Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'a karşı aldığı mağlubiyeti Karagümrük'ü yenerek telafi eden Fenerbahçe'de gözler Göztepe ile oynanacak maça çevrildi.

3/8
Nefes kesen şampiyonluk yarışında 51 puan ve averajla 3. sırada yer alan sarı-lacivertliler, Göztepe'yi devirip ardından oynayacağı kritik Trabzonspor maçına moralli çıkmak istiyor.

4/8
Zorlu derbiden zaferle ayrılmak isteyen sarı-lacivertlilerde sakatlıkları süren İrfan Can Kahveci, Luiz Gustavo ve Pelkas'ın, Trabzon maçına yetiştirilmesi için adeta seferberlik ilan edildi.

5/8
İrfan Can ve Pelkas'ın tedavisinde son aşamaya gelinirken, 2 Şubat'ta oynanan Hatayspor maçında sakatlanan Luiz Gustavo'nun tedavisi ise sürüyor.

6/8
Teknik heyetin durumunu yakından takip ettiği Brezilyalı orta saha, sağlık heyetinin verdiği programı harfiyen uyguluyor.

7/8
Yaklaşık 2 haftadır takımdan uzak kalan ve Göztepe karşısında da forma giymesi beklenmeyen Sambacı'nın yerine yine Jose Sosa görev yapacak.

8/8
Gustavo'nun, 28 Şubat'taki Trabzonspor maçında ise sahalara döneceği öğrenildi. Teknik direktör Erol Bulut'un, kritik maçta orta sahada Gustavo'ya görev vermek istediği ve sağlık heyetine yıldız ismin Trabzon'a hazır olması talimatını verdiği bildirildi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol