Olay iddia! 'Gökhan Gönül sezon sonunda futbolu bırakıyor'
16.02.2021 - 14:34
1/7
Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi için olay iddia! Yıldız futbolcunun sezon sonunda futbolu bırakacağı iddia edildi.

2/7
Sezon başında 4 yıllık aranın ardından Beşiktaş'tan ayrılıp Fenerbahçe'ye geri dönen Gökhan Gönül'ün kariyeri ile ilgili kritik bir karar almanın eşiğinde olduğu öğrenildi.

3/7
Fenerbahçe'ye geri döndükten sonra bu sezon lige iyi bir başlangıç yapan Gökhan Gönül, yaşadığı sakatlığın ardından bir süre formasından uzak kalmış ve sağ bekteki yerini Nazım Sangare'ye kaptırmıştı.

4/7
Sakatlığını atlattıktan sonra kupadaki Başakşehir maçında forma giyen ligde ise henüz süre alamayan 36 yaşındaki Gökhan Gönül'ün sezon sonu için aktif futbolculuk kariyerini sonlandırma kararı alabileceği ve bu konuda yakın çevresi ile fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

5/7
Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve mukavelesinde 1 yıllık opsiyon bulunan Gökhan Gönül'ün futbolculuk hayatını sonlandırması halinde kariyerine Sarı-Lacivertli kulüpte antrenör ya da idari personel olarak devam etmek istediği konuşuluyor.

6/7
Bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 10 maça çıkan tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol atıp 1 asist yaptı. Gökhan Gönül, Türkiye Kupası'nda da 1 maçta görev alırken gol ve asist katkısında bulunamadı.

7/7
Fenerbahçe yönetimi sezon sonunda futbolu bırakacağı iddia edilen Gökhan Gönül'ün boşluğunu dolduracak alternatif isimlere yönelmeye başladı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol