Fenerbahçe Mesut Özil ile başka seviye!
15.02.2021 - 09:52
1/5
Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşan Fenerbahçe'de Mesut Özil ilk kez 11'de sahaya çıktı. Sarı-lacivertliler, yıldız futbolcu yorulana kadar oyunun kontrolünü hep elinde tuttu. İlk yarıda rakip sahada en fazla isabetli pas (174) yaptığı maçını oynadı.

2/5
Fenerbahçe'nin devre arasında Arsenal'den kadrosuna kattığı Mesut Özil klasını göstermeye başladı. Yıldız oyuncu; Atakaş Hatayspor, Galatasaray ve Medipol Başakşehir (ZTK) maçlarında sonradan oyuna girerken hem süre yetersizliği hem de henüz tam hazır olmadığı için çok etkili olamamıştı.

3/5
Fatih Karagümrük karşısında ilk kez 11'de sahaya çıkan M10; yorulana kadar tekniği, adrese pasları ve oyun görüşü+zekası ile keyif verdi, ne kadar üst düzey bir oyuncu olduğunu ortaya koydu.

4/5
TARAFTAR KEYİF ALDI

Sarı-lacivertliler, Mesut'un liderliğinde özellikle ilk yarıda oyuna hükmederken, 174 kezle ligde bu sezon en fazla isabetli pas yaptığı 45 dakikayı oynadı. Organize atak sayısı arttı. Taraftarlar ilk kez sergilenen futboldan keyif aldı.

5/5
Yüzde 96.1'lik pas yüzdesi yakalayan Özil ayrıca ilk golün ortasını yapıp, ikinci gole de katkı sağlayarak galibiyette büyük rol oynadı. Mesut'un kondisyon+maç eksiğini giderdiğinde performansını daha da yukarı çekmesi ve Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşıması umuluyor.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol