Fenerbahçe'de Samatta krizi! 6 milyon Euro...
13.02.2021 - 11:57
1/9
Fenerbahçe'nin sezon başında Aston Villa’dan büyük umutlarla transfer ettiği Mbwana Samatta şu ana kadar beklentileri karşılayamadı.

2/9
Fenerbahçe'nin sezon başında Aston Villa'dan kadrosuna kattığı Tanzanyalı golcü Mbwana Samatta ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.

3/9
Fenerbahçe'nin sezon başında Aston Villa’dan büyük umutlarla transfer ettiği Mbwana Samatta şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Sarı-Lacivertli formayla 19 maça çıkan Tanzanyalı forvet sadece 5 gol atabildi. Samatta, yeni sezon yönetimi de sıkıntıya sokacak.

4/9
Fenerbahçe sezon başında yıldız futbolcuyu 1 yıllığına Aston Villa'dan kiralamış ancak sözleşmeye 6 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu ekletmişti. Opisyon yazın devreye girecek.

5/9
FFP nedeniyle transfer yapılması için 6 milyon Euro'nun üzerinde oyuncu satılması gerekecek. 6 milyon Euro'luk bir gelir elde edilemezse Samatta'nın lisansı bile çıkarılamayacak.

6/9
Özellikle Genk performansıyla adından söz ettiren Mbwana Samatta, Aston Villa'ya transfer olmuştu. Tanzanyalı golcü İngiltere'de beklenen performansı sergileyemedi.

7/9
Sezon başında Fenerbahçe'nin yolunu tutan 28 yaşındaki golcü oyuncu Sarı Laicvertli formayla istenilen düzeye çıkamadı. Sakatlık sorunlarıyla boğuşan Samatta, sakatlığını atlattıktan sonra Ankaragücü karşısında golünü atmıştı.

8/9
Transfermarkt'ta değeri 8 milyon Euro olarak belirlenen Tanzanyalı futbolcunun zorunlu satın almasının devreye girmesiyle Fenerbahçe'nin en az 6 milyon Euro'luk satış yapması gerekecek.

9/9
Samatta, Fenberbahçe formasıyla çıktığı 19 maçta 5 gollük katkı sağladı. Samatta bu gollerin 4'ünü Süper Lif'de 1'ini ise Türkiye Kupası'nda kaydetti.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol