Fenerbahçe'de Erol Bulut ile yola devam kararı
11.02.2021 - 12:05
1/10
Fenerbahçe'de Erol Bulut için karar verildi. Önce Galatasaray derbisi daha sonra Başakşehir'e karşı kupadan elenen sarı lacivertlilerde Erol Bulut kararı çıktı.

2/10
TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Sarı-lacivertlilerin ilk hedefi Süper Lig şampiyonluğu olsa da bu sezon bekleneni veremeyen Başakşehir karşısında alınan mağlubiyet ve takımın kötü oyunu sonrası Teknik Direktör Erol Bulut’a taraftarın tepkisi başladı.

3/10
GELECEĞİ TARTIŞILMAYA AÇILDI

Ayrıca ligde Galatasaray ve Beşiktaş ile aynı puana sahip olunsa da Bulut’un geleceği kamuoyunda tekrar tartışılmaya açıldı. Özellikle sarı-lacivertli taraftarlar maçın ardından takımın teknik patronuna yönelik sosyal medya üzerinden sert eleştirilerde bulundu.

4/10
YOLA DEVAM KARARI

Buna rağmen yönetimin farklı düşüncede olduğu çıktı. Sarı-lacivertlilerin gündeminde ayrılıkla ilgili bir konu bulunmadığı öğrenildi. Teknik heyetle yola devam edecek yönetim en önemli hedef olan şampiyonluk yolunda ilerlemeye çalışacak.

5/10
YÖNETİM ARKASINDA DURMUŞTU

Teknik adam değişikliğine yönelik beklenti daha önce de gündeme gelmişti. Ligde kazanılan Başakşehir maçı öncesi zor durumda olan sarı-laciverlilerde yönetim Erol Bulut’un arkasında durmuştu. Bu maç sonrası ciddi bir çıkış yakalayan takım liderliğe kadar yükselmişti.

6/10
EKSİKLER SONRASI TOPARLANMA UMUDU

Derbi mağlubiyeti ve kupadan elenmenin ardından benzer bir hava söz konusu olsa da yönetim takımın eksikler döndüğünde toparlanacağını düşünüyor.

7/10
GÖZTEPE MAÇIYLA DÖNÜYORLAR

Pelkas ve Gustavo’nun yanısıra İrfan Can’ın da iyileşmesi sonrası takımın ideal düzenine kavuşacağı ifade edildi. Bu nedenle Göztepe maçıyla birlikte bu isimlerin takımda yer alması bekleniyor. Devamında da oyunun toparlanması hedefleniyor.

8/10
SİSTEM KARMAŞASI

Kupa maçında ortaya çıkan en önemli sıkıntılardan biri de futbolcuların maç içinde kulübeye dönüp bir şeyler anlatması oldu. Benzer şekilde oyuncular saha içinde de birçok pozisyonda anlaşamadı. Bu durum daha önce birkaç kez yaşanan sorunun devam ettiğini gösterdi.

9/10
SAHA İÇİNDE PANİK HAVASI

Süper Lig’de ilk devre tamamlanmasına rağmen takımın hala gerçek anlamda sisteminin oturmadığı ve oyuncuların da saha içinde taktiksel açıdan farklı hareket ettiği gözlendi. Hem teknik heyet hem de yönetim saha içinde oluşan panik havasına çözüm arıyor.

10/10
HERKES ÇOK YORULDU

Başakşehir mağlubiyetiyle sadece Türkiye Kupası defteri kapanmadı, 120 dakikalık bir performans ortaya koyan oyuncuların ciddi şekilde yıprandığı ortaya çıktı. Maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan sarı-lacivertlilerde fiziksel açıdan ciddi şekilde yorgunluk belirtileri başladı. Karşılaşmanın sonunda büyük üzüntü yaşayan futbolcular aşırı yorgunluktan da şikayet ederken Fatih Karagümrük maçı öncesi takımın dinlenmeye yönelik bir program uygulayacağı ifade edildi. [Milliyet/Senad Ok]

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol