Fenerbahçe'de yönetim futbolculara ültimatom verdi! O iki maç çok önemli...
11.02.2021 - 02:41
1/10
9 maçlık serinin ardından önce Galatasaray, ardından da kupada Başakşehir'e yenilen Fenerbahçe'de ortalık karıştı. Taraftarın hedefinde Bulut var, yönetim futbolculara ültimatom verdi. Erol Bulut'a sosyal medyadan tepkiler gelirken Karagümrük ve Göztepe maçlarının çok kritik olduğu ifade edildi. Yönetim de Emre Belözoğlu'nun bilgisine başvurdu.

2/10
Fenerbahçe'den son dakika haberleri üst üste geliyor. Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'e elendiği maç her şeyi alt üst etti. Erol Bulut, 11 seçimi kadar maçın devamında futbolcuları kullandığı bölgelerle herkesi şaşırttı.

3/10
Takımda Samatta, Cisse, Thiam, Valencia gibi golcüler bulunurken, maçın uzatma bölümünde Serdar Aziz santrfor oynadı. Sosa savunmada yer aldı. Mesut Özil sol bek gibi adam kovaladı. Tüm bu görüntü Fenerbahçe taraftarının ağır eleştirisine yol açtı.

4/10
TÜRKİYE GÜNDEMİNDE 1 NUMARA

Kupa hüznünün ardından Tvitterda “DefolErol“ hashtagi Türkiye gündeminde 1 numaraya yükseldi. Taraftarlar Erol Bulut'un derhal görevden alınması gerektiğini savundu.

5/10
Sarı-lacivertlilerde başta Christoph Daum olmak üzere Arsene Venger gibi birçok isim gündeme geldi. Yönetime ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu'na ligin kalanı için yeni bir teknik direktörle anlaşılması için birçok mesaj gönderildi.

6/10
KARAGÜMRÜK-GÖZTEPE KRİTİK

Tüm bu gelişmelerin ardından Karagümrük ve Göztepe maçları çok daha kritik hale geldi. Fenerbahçe'nin bu iki maçta puan kaybetmesi halinde Erol Bulut'a olan tepkinin artarak devam etmesi bekleniyor. Şayet tepkiler artarsa, yönetimin de hocanın arkasında bir yere kadar durabileceği belirtiliyor. Fenerbahçe yönetimi, uzun görüşmeler sonrasında Erol Bulut isminde karar kılmış ve hocayla uzun yıllar birlikte çalışma projesi yapmıştı.

7/10
PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?

Fenerbahçe Yönetimi, dün gece geç saatlerde takımın durumuyla ilgili acil koduyla bir araya geldi. Bu görüşmede Sportif Direktör Emre Belözoğlu da bulunuyordu. Yönetim, takımın durumuyla ilgili Sportif Direktör Belözoğlu'nun bilgisine başvurdu. Teknik direktör Erol Bulut'un şimdilik gönderilmesi konusu yönetim tarafından hata olarak görüldü.

8/10
SON ÜLTİMATOM

Ancak takıma ve teknik heyete ciddi uyarı yapılması kararı alındı. Bazı futbolculara kendilerine çeki düzen vermeleri konusunda son ültimatom verildi. Fenerbahçe yönetiminin, kötü gidişin sürmesi halinde bazı isimlerle yolların ayrılabileceği belirtildi. Şimdilik bu yaptırımla ilgili özellikle bir futbolcu isminin belirtilmediği kaydedildi.

9/10
KARAGÜMRÜK'TE ESKİ DÜZENE DÖNÜŞ

Fenerbahçe, cumartesi günü oynanacak Karagümrük mücadelesinde Pelkas, Tisserand, İrfan ve Gustavo'dan yoksun olarak çıkacak. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Erol Bulut'un kupada şans verdiği birçok ismi yeniden kulübeye çekeceği öğrenildi.

10/10
Başakşehir karşısında yediği iki golle turun kaybedilmesinde başrolü oynayan Harun kulübeye oturacak. Savunmada Gökhan ve Lemos (cezalı) yerine Serdar ve Nazım girecek. Orta alanda Mert Hakan yeniden 11'e dönecek. Hücumda ise Valencia ve Osayi-Samuel'le birlikte Thiam veya Samatta'nın görev alması bekleniyor.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol