Şansal Büyüka'dan Fenerbahçe mesajı
10.02.2021 - 11:51
1/9
Milliyet Gazetesi'nin duyayen yazarı Şansal Büyüka, Fenerbahçe gündemini değerlendirirdi. İşte Şansal Büyüka ile Dobra Dobra...

2/9
“BU ANLAYIŞLA GÖREVDE FAZLA KALAMAZ“

Fenerbahçe’nin hocası Erol Bulut, büyük-küçük demeden her maçta topu % 60-70 rakibe teslim ederek başarıyı yakalayamaz, hedefe varamaz. Açık konuşalım, bu anlayışla görevde fazla kalamaz.

3/9
“FENERBAHÇE ÖNLEM ALMAZ, ALDIRIR“

Fenerbahçe her maç bunu yapıyor. Mahkum oynuyor, baskın oynamıyor. Hücumdan çok, savunma önlemleri alıyor. Oysa herkes bilir ki, her büyük takım gibi Fenerbahçe önlem almaz, önlem aldırır. Erol Hoca, bu anlayışı daha kavrayamadı. Fenerbahçe’de güçlü ve hızlı bir oyun yaratamadı.

4/9
“İLK KEZ DUYUYORUM“

Galatasaray maçı öncesi Fenerbahçe’nin 30 yıllık Divan üyesi, sevgili dostum Yalçın Altınsoy ile konuşuyordum, “Kazanıyoruz ama mahkum oynuyoruz, mahcup oluyoruz” dedi. “Mahcup olmak...” Futbolun dilinde bu tanımlamayı ilk defa duyuyorum.

5/9
“FENERBAHÇELİLER MUTLU DEĞİL“

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Erol Hoca bilsin ki, Fenerbahçeli kazandığı maçtan sonra bile bu “mahcup futbol”dan mutlu değil...

6/9
“NE BÜYÜK ÇELİŞKİ“

Mesut Özil, Almanya Milli Takımı’nda Müller, Klose ve benzeri santrforların önüne top atıyordu. Fenerbahçe’de Cisse’nin, Samatta’nın, Valencia’nın önüne atacak. Dünya Şampiyonu Almanya’ya saha içi patronluk yapmış Mesut’u alıyorsun, bir büyük santrfor almıyorsun. Ne büyük ve anlaşılmaz bir çelişki bu...“

7/9
“HER MAÇ YAKIP, YIKIP GEÇTİLER“

Fenerbahçe’nin 2013-14 yılında kazandığı tarihin en erken şampiyonluğunda hücumda ve gol bölgesinde “Mahşerin dört atlısı” vardı. Sağda Kuyt, merkezde Emenike, solda Sow... Çoğu zaman Emenike’nin yanında Webo... Her maç yakıp, yıkıp geçtiler. Rakip savunmaların başına bela gibi çöktüler. Gol attılar, attırdılar. Ele-avuca sığmadılar.

8/9
“BİRİNCİ SINIF SANTRFOR GELMEDİ“

Fenerbahçe’ye o şampiyonluktan sonra, geçen yıl oynayan Vedat Muriç dahil, birinci sınıf santrfor gelmedi. Hep ikinci sınıf, hatta bazen üçüncü sınıf santrforlar oynadılar. Tabi oynayamadılar, başarılı olamadılar, katkı sağlayamadılar.

9/9
“FUTBOL AFFETMEZ“

Fenerbahçe’nin santrforu dediğinizde, taksimetreyi 20 golden açacaksınız, sonra üstüne koyacaksınız. Fenerbahçe’ye 7 yıldır böyle bir santrfor gelmedi. Fenerbahçe 7 yıldır şampiyon olamıyor. Rastlantı mı bu? Bana göre değil... Santrforun yoksa, işin zor. Futbol affetmez.

Diğer Haberler
Michy Batshuayi'nin rekor heyecanı: 3 gol kaldı
Tadic'ten derbi zaferi sonrası paylaşım: Şampiyonluk mesajı verdi
İsmail Yüksek'ten kötü haber
İrfan Can Kahveci, Alex de Souza'dan sonra bir ilki başardı
İsmail Kartal, Michy Batshuayi'yi tercih etme sebebini açıkladı
Dusan Tadic'ten şampiyonluk sözleri...
Derbinin kazananı Fenerbahçe!
YDK Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu.
Gelecek maçımız
Konyaspor
Fenerbahçe
06.05.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol