Fenerbahçe'de Mauricio Lemos patlaması! Ligin geri kalanında...
10.02.2021 - 11:40
1/15
Fenerbahçe'de Başakşehir karşısında kırmızı kart ile cezalandırılan Mauricio Lemos'a büyük tepki! Maçın ardından olay yaratan sözler...

2/15
Fenerbahçe'de Mauricio Lemos şoku yaşanıyor... Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Başakşehir'i konuk etti.

3/15
İlk yarıda iki takımın da gol pozisyonu bulduğu karşılaşmanın 42. dakikasında Caner Erkin'in hatalı pası ardından gelişen Başakşehir atağında Lemos, Deniz Türüç'e kontrolsüz bir müdahalede bulundu.

4/15
Pozisyonu avantaja bırakan hakem Fırat Aydınus, Başakşehir'in golünün ardından oyuncuya sarı kart gösterdi.

5/15
Sarı kartın ardından VAR'ın çağrısına kulan veren Fırat Aydınus, pozisyonu izlemek için kenara geldi. Görüntüleri izledikten sonra sarı kartlı iptal eden hakem, Uruguaylı futbolcuya direkt kırmızı kart gösterdi.

6/15
Deniz Türüç'ün sakatlanarak oyundan çıkmasında neden olan müdahalesi sonrasında kırmızı kart gören oyuncu Lemos, sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kaldı.

7/15
Sarı Lacivertli taraftarlar, takımını 10 kişi bırakan futbolcu hakkında eleştirilerde bulundu. İşte Sosyal Medyada yapılan Mauricio Lemos yorumları:

8/15
Kocaman'ın FB'deki pres zaafını görüp Ndiyashimiye'ye bile pas yaptırması. Maça özel çalışmış çok belli. Lemos da ekmeğine yağ sürdü tabi. Lemos tam bu, bu arada. En iyi oynadığı maçlarda bile gol yediren hatalar, tuhaf işler yapar sürekli. Güvenilirlik, istikrar hiç yok.

9/15
İşin komiği deniz'e orta sahada top ver kaleye gidene kadar 5 kere yetişirsin. lemos niye hamle yapıyor anlamak zor ya.

10/15
1 maç şans buldun yine bizi günaha soktun Lemos yazıklar olsun be.

11/15
Lemos ligin geri kalanında ADİOS

12/15
Caner'i rastgele şişirmeye çalıştığı topla başlayan hatalar zinciri, Lemos ve Hatunun hatalarıyla devam etti. Hem gol yedik hem kırmızı gördük bu nasıl oldu Fenerbahçe dışında kimse bu senaryoyu yaşayamaz galiba

13/15
Fırat Aydınus avantaj kuralını muhteşem uyguladı yalnız. Lemos'un hareketi çok tehlikelide olsa devam ettirip, sonrasında gol olmasına rağmen VAR'a gidip kırmızıyı vermesi ders niteliğindeydi. Helal olsun.

14/15
Cisse , Lemos , Harun , Mert Hakan , Samatta , Thiam , Valencia BUNLAR FENERBAHÇENİN TOPÇUSU OLAMAZ!

15/15
Lemos o dk kadar sahanın iyilerinden biriydi asıl hatayı yapan Caner. Futbolcu hata yapabilir. Ancak takımın 50 metre boyu uzuyorsa ve bu şekilde hücum pres yapmaya çalışıyorsa hoca sorgulanır.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol