Gürcan Bilgiç: "Bu maçın faturası Erol Bulut'a çıkmamalı"
10.02.2021 - 01:33
1/15
Futbol yorumcusu Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'e 2-1'lik skorla elendiği karşılaşmayı A Spor'da değerlendirdi.

2/15
“KLASİK BİR ELEME MAÇIYDI“

Klasik bir eleme maçıydı. İki teknik direktör de topu verince arkasına geçme planları yapmıştı. İki hoca da mecburi değişiklikler yaptı, biraz nefes aldırmaları lazımdı oyunculara.

3/15
“BU MAÇIN FATURASI BULUT'A ÇIKMAZ“

Fenerbahçe için mağlup olmak iyi olmadı. Gelen tepkiye bakınca, Erol Bulut falan, bunları geçeceksin. Umarım bugüne kadar Fenerbahçe'yi sosyal medya ile yöneten yönetim, bu tip dengesizliklere kapılmaz. BU maçın faturasını Erol Bulut'a çıkarmam, fatura oyuncularındır. Harun'undur, Sosa'nındır, kırmızı gören Lemos'undur.

4/15
“BİR DENGE MAÇI BU“

Planlar yaparsınız, içinde sapmalar olur, bazılarını tolare edersiniz ancak rakibin hata yapacağını beklediğiniz bir denge maçı bu. Başakşehir de aynı şekilde.

5/15
“7 KURTARIŞI VAR AMA TAKIMI YAKTI“

Ben olsam, bu maça Altay ile çıkardım. Harun'un nasıl bir kaleci olduğunu antrenmanlarda görmesi lazımdı Erol hocanın. Güven endeksi düşük bir oyuncu. Kurtarış sayısı 7 ama, kurtarışı 7 olan oyuncu nasıl takımı yakar, gösterdi.

6/15
“MESUT NEREDEYSE BİR MAÇ OYNADI“

7 rotasyon yapıyorsun, elimde Mesut var, 2. yarı oynatırım diyorsun, Mesut 80 dakika oynuyor. 45 dakikalık kondisyonu var diyorsun, maç uzadı, neredeyse 1 maç oynadı.

7/15
“EFSANELER İLETİŞİMİ SAĞLAYACAK“

Adama 1-2 milyon euro vereceğim, bir de oynasın diye sırtını mı sıvazlayacağım diyor yeni nesil teknik adamlar. Erol Bulut'un arkasındaki kalabalık o iletişimi sağlayacak. Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Marco Aurelio... Bu oyuncular son yılların efsaneleri. Türkiye'yi ve Fenerbahçe'yi tanıyan eski oyuncuların orada tutulmasının nedeni bu iletişimi kurmak.

8/15
“SON KARARI BULUT VERİYORDUR“

Erol Bulut'un herkesle birlikte oturup, tartışıp bir proje hazırladığını ama son kararın kendisi tarafından verildiğini düşünüyorum. Ortak bir üretim yapılıyor ancak tokmak Erol Bulut'un elinde. Elbette oturup, tartışıp, birlikte verilen kararlar vardır ama sorumluluk Erol Bulut'a yazar. Galibiyette 'Bravo hoca' dersek, yenilince de onu eleştireceğiz.

9/15
“LEMOS'U GÖRMEK İSTEMİŞTİR“

Maç belki riske girmese Sadık hamlesi de yapacaktı ama Lemos'un da son durumunu görmek istemiştir Erol Bulut.

10/15
“EROL BULUT GELSİN DİYE ORTALIK YANDI“

Bugünün dedikodusu 'Erol Bulut gönderiliyor, yerine Daum geliyor'du. İnanılmasın, öyle bir şey yok. Sezon bitti, Erol Bulut gelsin diye ortalık yandı. Aynı insanlar, bugün Erol Bulut gitsin diyorlar. Erol Bulut da kendi adına ders almalı. 'Git, istifa et' demek, aslında bırak, git demek değildir.

11/15
“TARAFTAR ÇOK HAKLI“

'Ben, bu takımdan memnun değilim' diyor adamlar. Tribünün dili de istifadır. İşler kötü gittiğinde böyledir. İstifa derken, 'Bir şeyler bul ve bu işi düzelt' demek istiyor taraftar. Çok da haklılar.

12/15
“DOĞRU HAMLEYDİ, TUTMADI“

10 kişi kaldı Fenerbahçe, 3'lü defansa döndü, doğru hamleydi. 3 değişiklik yaptı, doğru hamlelerdir. Mesut'u, Cisse'nin yanına 2. forvet yaptı, doğru hamleydi. Serdar Aziz'i santrfor yaptı son dakikalarda, doğru hamleydi. Tutmadı abi, ne yapacaksın?

13/15
“4-1 YENDİĞİNDE NEYDİ?“

Fenerbahçe'nin oyunundan memnun olan taraftar görmüyorum ama bugün istifa diyorsun, 1 ay önce 4-1 yendi aynı takımı, aynı hoca. O zaman neydi?

14/15
“KUPADA HER ŞEY OLABİLİR“

Fenerbahçe, Ersun hoca ile şampiyon olduğunda Fethiye'ye elendi. Ondan önce Ümraniye'ye elendi, yine Ersun hoca. Kupada her şey olabilir. Penaltılara gitse, yine elenebilirdin.

15/15
“KİMSE PANİK YAPMASIN“

Mesut'u alma nedenin, kalitesiyle daha iyi oynatması. Fenerbahçe'ye Pelkas ve İrfan Can da gelecek. Mesut ile birlikte yüzde 40 demektir. Oyuncu kalitesinin gelişmesiyle daha farklı yerlere gidecektir, kimse panik yapmasın.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol