Ali Koç'un "Bu şampiyonluğun habercisidir" sözleri için yorum
08.02.2021 - 10:45
1/11
Sabah Spor yazarları, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'Bu şampiyonluğun habercisidir' sözü üzerine yorumlarda bulundu. İşte o yorumlar...

2/11
YAZARLAR YORUMLADI

Süper Lig'in 24. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk oldu. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren müsabakayı kazanan sarı-kırmızılılar oldu. Mısırlı santrfor Mostafa Mohamed'in tek golüyle galibiyete uzanan Aslan, puanını 48 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmanın ardından ise en çok konuşulan açıklamalardan birine Ali Koç imza attı. Koç, şampiyon olacaklarını ifade ederken, Sabah yazarları bu sözleri değerlendirdi.

3/11
BU MESAJ GEREKLİYDİ

-Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, derbi mağlubiyetinin ardından 'Bu şampiyonluğun habercisidir' dedi. Bu sözleri nasıl yorumluyorsunuz?

MURAT ÖZBOSTAN:
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un böyle bir yenilgi sonrası camiasına olumlu ve pozitif mesajlar vermesi gerekliydi. Çünkü mağlubiyetle psikolojik olarak önemli bir yara aldılar. Fakat sonuçta şampiyonluk şansı herkes için devam ediyor…

4/11
EROL BULUT YEMEK YAPAMIYOR

MURAT ÖZBOSTAN:
Burada cevabı aranan asıl soru şu: 'Bu kadar iyi ve kaliteli bir kadro neden başarılı sonuçlara imza atamıyor, hâlâ bir türlü istenen futbolu oynayamıyor?' Evet, Erol Bulut'un önüne müthiş bir malzeme kondu. Ama Bulut, istenilen yemekleri hâlâ yapamıyor. Ne tadı var ne tuzu...

5/11
EROL BULUT'UN İŞİ ZOR

MURAT ÖZBOSTAN:
Geçmiş yıllarda bu kadar iyi bir Fenerbahçe kadrosu yoktu ama daha iyi hocaları vardı. Şimdiyse çok kaliteli bir kadro var ama daha orta seviyede bir teknik direktörle yoluna devam ediyor. Bana göre Erol Bulut'un işi zor. Bu psikolojik baskının altından kalkıp, takımını şampiyonluğa oynatması zor görünüyor.

6/11
PUANLAR HALA EŞİT

ÖMER ÜRÜNDÜL:
Bu söz tabii ki camiaya moral vermek için söylendi. Aslında bu yenilgiyle Fenerbahçe'nin elinden çok büyük bir avantaj uçup gitti. Ama bakıldığı zaman puanlar hâlâ eşit. Başkan da takımına inandığını belirtiyor.

7/11
FENERBAHÇE MAĞLUBİYETİ HAK ETMEDİ

ÖMER ÜRÜNDÜL:
Yine de derbide çok eksik ve sıkıntılı kadrosuna rağmen hiç de fena mücadele etmedi ve mağlubiyeti hak etmedi Fenerbahçe. Ama hem sezon öncesi hem de devre arasında yapılan transfer yanlışları önlerine çıktı.

8/11
FENERBAHÇE'NİN SANTFORU YOK

ÖMER ÜRÜNDÜL:
Lig başladığında F.Bahçe ile ilgili bir eleştirim vardı ve hâlâ devam ediyor. O da F.Bahçe'nin santrforu yok. Ligde her takımın var ama Fenerbahçe'nin yok. Ayrıca kanat forvet özelliği taşıyan oyuncular da yok . Perotti'nin de sakatlığı nüksedince iki kanat da boş kaldı . Valencia, Samatta, Cisse ve Thiam kesinlikle kanat forveti özelliklerine sahip değiller. Dördü de aslında santrfor kimlikli. Ama dördünün de fizik gücü yetersiz. Son derbiyi canlı olarak izledim. Valencia ve Samatta hayalet gibiler. Yalnız Osayi uyum sağladıkça sağ kanat için çözüm olur.

9/11
F.BAHÇE'NİN POZİSYON ÜSTÜNLÜĞÜNÜ VURGULADI

GÜRCAN BİLGİÇ:
En önemli dört oyuncusu (Mesut, Gustavo, Pelkas, İrfan Can) yokken, en önemli rakiplerinden birini elinden kaçırmanın analizini yaptı. Başkan Ali Koç oyunda Galatasaray üstün görünmesine rağmen, pozisyonlarda Fenerbahçe'nin önde olduğunu vurguladı konuşmasında.

10/11
ALİ KOÇ BAHANE ARAMADI

GÜRCAN BİLGİÇ:
Derbi yenilgisinin taraftarı üstünde yarattığı travmayı en iyi bilen olarak, onlara argümanlar ile cevap vermeyi tercih etti. Hakeme de değinmemesi önemliydi, başkaları gibi bahane aramadı.

11/11
BİR LİDER ASLA UMUTSUZ KALMAZ

GÜRCAN BİLGİÇ:
Bir lider asla umutsuz kalmaz. Fatih hoca da “Sekiz de kapanır, 18'de“ diyerek Malatya yenilgisi sonrasında camiasını bir arada tutmuştu. Fenerbahçe Başkanı doğru hedefin Galatasaray'ı yenmek değil, şampiyonluk olduğuna dikkati çekti. Daha iyi olacağını biliyor, Fenerbahçe taraftarını bezginlikten kurtarması gerekirdi, yaptı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol