Fenerbahçe'de bir transfer bombası daha patlıyor! Emre Belözoğlu devrede...
23.01.2021 - 12:23
1/12
Fenerbahçe'de transfer bitmiyor... Teknik direktör Erol Bulut'un raporları doğrultusunda rotayı hücumcu transferine çeviren Fenerbahçe'de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

2/12
Sezon başında 18 yeni oyuncu transfer ederek takımı adeta baştan kuran Fenerbahçe'de devre arasında da takviyeler sürdü.

3/12
Önce Attila Szalai'yi resmi olarak kadrosuna katan Fenerbahçe, Arsenal'in Türk asıllı Alman Yıldızı Mesut Özil'i de İstanbul'a getirmişti.

4/12
SEZON SONUNA ANLAŞMA

Son günlerde İngiltere takımlarından QPR ile temasta olduğu öne sürülen Fenerbahçe'nin Osayi Samuel için kulüple görüşmeler gerçekleştirdiği hatta oyuncunun sezon sonunda Fenerbahçe'ye katılması için tarafların anlaşmaya vardığı öne sürülmüştü.

5/12
Mesut Özil transferinden sonra Şampiyonluk yarışında elini iyice güçlendirmek isteyen Sarı Kanarya, takımdaki verim alamadığı yabancı oyunculardan birkaçını gönderebilmesi halinde Osayi transferini sezon sonuna bırakmadan ocak ayında bitirmeyi hedefliyor.

6/12
YEDEK PLAN HAZIR

QPR ile ocak ayında oyuncunun Fenerbahçe'ye katılması yönünde anlaşma sağlanamaması halinde ile sarı lacivertlilerin yedek planı hazır.

7/12
YAKIN İLİŞKİLER...

Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun İngiltere'deki yakın ilişkilerini kullanarak Cenk Tosun'un da formasını giydiği Everton kulübüyle temasta olduğu ortaya çıktı.

8/12
TEMASLARI SIKLAŞTIRDI

Yönetim, gözünü Premier Lig'e çevirdi ve Cenk Tosun'un takım arkadaşı olan Brezilyalı oyuncu Bernard için Everton kulübü ile olan temaslarını sıklaştırdı.

9/12
Bernard isminin gündeme gelmesi üzerine ise Fener'in sezon sonu için anlaştığı Osayi Samuel için kulübü QPR'dan, “Yeniden görüşelim“ teklifi geldi. Taraflar transferin ocakta bitmesi için görüşecek.

10/12
KANATLAR TAMAM

Fener'in Osayi'nin ocakta takıma katılması için QPR ile anlaşması durumunda Bernard transferi ise sezon sonuna kalacak. Önümüzdeki sezona Bernard-Osayi kanatları ile başlanacak.

11/12
Fener, Osayi'nin sezon sonuna kalma ihtimali ile Bernard için somut adımlar atmaya devam ediyor.

12/12
2022'DE BİTİYOR

Sözleşmesi 2022'de bitecek olan Bernard için Everton'la temaslar olumlu ilerliyor.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol