Fenerbahçe kadrosunda Mesut Özil değişikliği!
23.01.2021 - 12:20
1/9
Fenerbahçe'de teknik heyet, sezon başı yaptığı planlarda bir takım değişikliklere gidecek. Teknik Direktör Erol Bulut'un Mesut Özil ile ilgili planı belli oldu. [Skorer]

2/9
Fenerbahçe, zorlu Sivasspor deplasmanından önemli bir puan çıkarmasına rağmen futbol olarak geçer not alamadı.

3/9
Sonuca yönelik plan

Bu maç öncesi oynanan beş lig maçını kazanan sarı-lacivertliler sonuca yönelik bir oyun anlayışı belirlemişti. Başakşehir maçıyla başlayan serinin son halkası olan Ankaragücü maçında takım sadece skor alıp, rahat kazanmakla yetinmemiş, maç boyu da etkili bir oyun oynamıştı.

4/9
Beklentilerin uzağına kaldı

Bu futbolun Sivasspor maçında da devam etmesi beklense de planlanan gibi olmadı. Rakibin gücü, soğuk hava ve takımdaki eksikler sebebiyle sarı-lacivertliler beklentilerden uzaktı.

5/9
Çıkış bileti Mesut

Tek hedef şampiyonluk olduğu için yönetim ve taraftar, oyunu çok fazla eleştirmiyor. Teknik heyet ise bu durumdan Mesut’un yardımı ile çıkmayı planlıyor.

6/9
1 ay içinde ilk 11'de

Sarı-lacivertlilerin yeni transferi İngiltere’den geldiği için pazar gününe kadar karantinada kalacak. Yıldız futbolcunun, takıma katılmasıyla birlikte bir aylık süre içinde ideal 11’deki yerini alması planlanıyor.

7/9
Beklenen futbol sahaya yansıyacak

Dünyanın son dönemde yetiştirdiği en önemli yaratıcı orta sahalardan biri olan Mesut Özil’in katkısı ve oyunu yönlendirmesi ile beklenen futbolun sahaya yansıyacağı ifade edildi.

8/9
Maestro olacak

Teknik heyet ayrıca sezon başı yaptığı planlarda da bir takım değişikliklere gidecek. Mesut’u oyunun merkezine yerleştirecek olan sarı-lacivertliler, futbolcunun çevresinde bir takım oluşturacak. Mesut’un yaratıcı özelliklerini en iyi şekilde sahaya yansıması üzerine bir çalışma var.

9/9
Samuel’de sona doğru

Öte yandan Fenerbahçe’nin yeni sezon için anlaştığı Bright Samuel-Osayi, ocak ayında gelmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertli formayı giymek isteyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Fenerbahçe ile QPR ufak bir bedel karşılığında anlaşmaya çok yakın duruyor. Pürüzler büyük ölçüde giderilirken, kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol