Fenerbahçe resmen devrede! Galatasaray prensipte anlaştı ama...
13.01.2021 - 12:00
1/13
Ocak ayı transfer döneminin resmen başlamasının ardından Galatasaray ve Fenerbahçe arasında transfer yarışı iyiden iyiye kızıştı. Galatasaray'ın prensipte anlaştığı oyuncu için Fenerbahçe de resmen devreye girdi.

2/13
EZELİ RAKİPLER KARŞI KARŞIYA

Transfer döneminin resmen açılmasıyla hareketlilik başladı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer atacağı adımlar merak edilirken ezeli rakipler transferde yeniden karşı karşıya geldi.

3/13
KRİZLERLE BAŞLADI

Galatasaray'da Ocak transfer dönemi yine krizler eşliğinde başladı. Fatih Terim ve yönetim arasında soğuk rüzgarlar eserken Sarı Kırmızılıların transferde nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konusu...

4/13
TERİM İSTEDİĞİ İSİMLERİ AÇIKLADI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği maçının hemen ardından transferde istediği oyuncuları teker teker sıralamış ve tarihte ilk kez basın toplantısında transfer için isim vererek konuşmuştu.

5/13
İRFAN VE VISCA DA LİSTEDE

Galatasaray'ın istediği isimler arasında Medipol Başakşehir'in iki yıldızı İrfan Can Kahveci ve Edin Visca da yer alıyordu. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, iki oyuncu için bonservis bedelini belirledi. İki kulüp arasındaki görüşmeler tıkanma noktasına geldi.

6/13
SÜRPRİZ İSİM GÜNDEME GELDİ

Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci ve Edin Visca'nın dışında transferde flaş bir ismi gündeme aldığı belirtildi. Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak'ın bu transfer için görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

7/13
FENERBAHÇE DE DEVREDE

Fenerbahçe de ezeli rakibi Galatasaray'ın istediği yıldız futbolcu için resmen devreye girdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genç oyuncu için görüşmeleri bizzat yönetecek.

8/13
İŞTE HEDEFTEKİ İSİM

Galatasaray ve Fenerbahçe Youssouf Ndayishimiye transferinde karşı karşıya geldi. Kadrosunu bir orta saha oyuncusuyla güçlendirmek isteyen Galatasaray, Yeni Malatyaspor'da yıldızını parlatan Youssouf Ndayishimiye'ye gözünü dikmişti.

9/13
PAZARLIKLAR BAŞLADI

Hem scout ekibi hem de teknik heyetin onayından geçen 22 yaşındaki oyuncu için pazarlıkların başladığı gelen haberler arasındaydı. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe de Youssouf için devreye girdi.

10/13
GÖRÜŞMELERİ BİZZAT YÖNETECEK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Youssouf'un transferi için yarın Yeni Malatyaspor yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirecek ve fiyat bilgisi alacak.

11/13
MALATYASPOR 3 MİLYON EURO İSTİYOR

Malatyaspor'un geçen sezonun devre arasında Burundi'den sadece 45 bin Euro bonservis ödeyerek getirdiği genç futbolcu için 3 milyon Euro civarında bir rakam istediği biliniyor.

12/13
YETENEĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

Yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken ve takımın vazgeçilmez isimleri arasında giren oyuncu, geçtiğimiz sezon biter bitmez zam almıştı.

13/13
YILLIK KAZANCI 100 BİN DOLAR

Malatya'da sezon öncesinde ücretinde iyileştirme yapılan Ndayishimiye'nin bu sezonki yıllık kazancı 100 bin dolar civarında. 1.83 boyunda olan ve Yeni Malatyaspor'la Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Youssouf, 2 kez de Burundi A Milli Takım formasını giydi.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol