İtalya'da Tolgay Arslan patlaması!
23.11.2020 - 15:12
1/12
Udinese'de ilk 11'in değişilmez isimlerinden olay Tolgay Arslan, İtalya'da gündem olmaya devam ediyor. Udinese'nin Genoa'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada 67 dakika sahada kalan Tolgay Arslan hakkında çarpıcı ifadeler kullanıldı. İşte detaylar...

2/12
Udinese sürprizi

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen ve sezon başında takımdan ayrılan Tolgay Arslan, sürpriz bir kararla İtalya Serie A takımlarından Udinese'ye transfer olmuştu.

3/12
Beşiktaş'ta ilk sezonunda beğeni toplayan fakat Fenerbahçe'deki performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Tolgay Arslan'ın Udinese'ye transferi birçok otorite tarafından sürpriz olarak nitelendirilmişti.

4/12
8 maçta 7 kez 11'de!

İtalyan ekibine imza attığı günden beri ilk 11'in değişilmez isimlerinden olan Tolgay Arslan, 8 karşılaşmanın 7'sinde ilk 11'de sahaya çıktı ve performansıyla dikkatleri çekti.

5/12
“Daha iyisini yapacağız“

Geçtiğimiz hafta İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Arslan, “Takımımıza ve hocamıza güveniyorum. Şimdiye kadar hiçbir takımın bizden daha iyi oynadığını düşünmüyorum. Her maç farklı bir meydan okuma. Artık takım olarak birbirimizi daha iyi tanıyoruz, daha iyisini yapacağız.“ ifadelerini kullanmıştı.

6/12
“Bu sezon oldukça iyi olacağız“

Tolgay Arslan, “Oyunun işleyişinde olmam gerekiyor. Aldığım eğitim ve oynama şeklim farklı. Serie A deneyimim yoktu. Buraya geldim ve 3 gün içinde sahaya çıktım. Bu ligi, takım arkadaşlarımı ve takımı seviyorum. Kesinlikle daha fazla puan kazanabilirdik. Hiçbir rakip bizden güçlü değil, sadece şanssızız. Sanırım bu sezon oldukça iyi olacağız.“ şeklinde konuşmuştu.

7/12
Performansıyla dikkat çekti

Dün Udinese'nin Genoa'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan Tolgay Arslan performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 67 dakika sahada kalan Tolgay için İtalyan basını çarpıcı ifadeler kullandı.

8/12
“Topu yönetmekte gerçekten çok kaliteli“

Calciomercato, Udinese-Genoa maçının analiz haberinde Tolgay Arslan için, “Defansın önünde topu yönetmekte gerçekten çok kaliteli. Gotti tarafından daha dikkatli olması konusunda uyarıldı ve 67. dakikada oyundan alındı.“ ifadesini kullandı.

9/12
“Oyunun en iyilerindendi“

Tuttomercatoweb'de yer alan maç haberinde ise Tolgay Arslan için, “Özellikle maçın ilk yarısında oyunun en iyileri arasında yer aldı. Birkaç hamlesi çok yerindeydi. Udinese'nin topa sahip olamadığı anlarda takımın en sakin isimlerinden biri.“ ifadelerini kullandı.

10/12
Gotti ona çok güveniyor

Udinese taraftarlarının açtığı blog sitelerinde ise Gotti'nin Tolgay Arslan'a çok güvendiği ve teknik kapasitesi nedeniyle her maçta 11'de başlattığı yorumları yer aldı.

11/12
Neredeyse her maç 11'de

Fenerbahçe'den sezon başında transfer edilen Tolgay Arslan 7 maçta ilk 11'de başladı ve takımın en önemli parçalarından biri haline geldi.

12/12
Udinese Teknik Direktörü Luca Gotti'nin ilerleyen haftalarda da Tolgay Arslan'a ilk 11'de şans vermesi bekleniyor.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol