Ozan Tufan bombası patladı! Resmen...
21.11.2020 - 12:35
1/11
Son iki sezonda Fenerbahçe forması altında müthiş bir çıkış yakalayan Ozan Tufan, birçok Avrupa kulübünün transfer hedefi olmuş durumda. Yıldız oyuncu için Premier Lig devi resmen düğmeye bastı. İşte detaylar...

2/11
Transferde adı birçok Avrupa devi ile anılan Fenerbahçe kaptanı Ozan Tufan'ın hayali gerçek oluyor. Ozan Tufan için ilk resmi hamle geldi.

3/11
CRYSTAL PALACE'IN KAPISINDAN DÖNDÜ

Fenerbahçe'ye geldikten sonra inişli çıkışı grafiğiyle bir türlü dikiş tutturamayan ve 2 yıl önce Premier Lig devi Crystal Palace ile anlaşmıştı transfer havalimanındayken yatmıştı ve Ozan Tufan Fenerbahçe'ye geri dönmüştü.

4/11
İZLEDİLER

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-1 yendiği maçta müthiş bir performans sergileyen Ozan Tufan'ı Fransız devi Lyon Fenerbahçe Şükrü SAraçoğlu STadı'nda canlı gözle izlemeye gelmişti.

5/11
BİR TALİP DAHA

Son iki sezonda Fenerbahçe forması altında müthiş bir çıkış yakalayan Ozan Tufan, birçok Avrupa kulübünün transfer hedefi olmuş durumda. Yıldız futbolcuyu hem Milli Takım'da hem de Fenerbahçe'de uzun süredir takip eden Leicester City'nin önceki gün ilk resmi adımı attığı öğrenildi.

6/11
ÖNCE MENAJER ARDINDAN KULÜP

İngiliz kulübünün yetkililerinin Ozan'ın menajeri Utku Cenikli ile temasa geçerek, milli futbolcuyla ilgili bilgi aldığı öğrenildi. Leicester'ın bununla da yetinmeyeceği belirlendi.

7/11
ÇOK ISRARCI DAVRANACAKLAR

Alınan bilgilere göre Leicester City devre arasında Fenerbahçe kulübü ile de temasa geçecek. İngilizler'in bu transferi bitirmek için oldukça ısrarcı oldukları da ifade ediliyor.

8/11
OZAN DA PREMİER LİG'İ İSTİYOR

Kadrosunda Çağlar ve Cengiz olan Ada kulübünün Ozan Tufan'ı da alarak takımdaki Türk sayısını 3'e çıkarmak istediği öğrenildi. Milli futbolcumuz da Premier Lig'e gitmeyi hedefliyor.

9/11
HERKES GİDECEK SANDI

Herkes onu gidecek sandı ama teknik direktör Erol Bulut sezon başı Ozan'la toplantı yaptı. “Daha delici ataklar yapan, topu ileriye taşıyan, rakibe baskı yapan bir 10 numara olacaksın“ dedi.

10/11
Ozan Tufan önce özel hayatını düzene soktu. Nişanlandı. Evinin alt katını spor salonuna çeviren milli yıldız gücüne güç kattı.

11/11
20 MİLYON EURO

Fenerbahçe ve A Milli Takım'da ortaya koyduğu futbolla zirve yaptı. Ozan Tufan harika performansıyla Avrupa takımlarının da radarına girmeyi başardı. Fenerbahçe yönetimi, genç yıldızın sözleşmesindeki serbest kalma maddesini ise 20 milyon euro olarak güncelledi.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol