Fenerbahçe'den Ozan Tufan hamlesi! İşte yeni serbest kalma bedeli
21.10.2020 - 12:49
1/7
Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 11 puan toplayarak şampiyonluk hedefini şimdiden ortaya koydu. Sarı-lacivertlilerin gösterdiği bu form grafiğinde Ozan Tufan dikkat çeken isimlerden biri oldu. Hem A Milli Takım'da hem de Fenerbahçe'deki performansıyla göz dolduran deneyim orta saha için harekete geçen yönetim, Ozan'ın serbest kalma bedelini yükseltti. İşte detaylar...

2/7
Fenerbahçe'de Ozan Tufan fırtınası esiyor. Hem A Milli Takım'da hem de sarı-lacivertli ekipte gösterdiği performansla parmak ısırtan başarılı futbolcu, Kanarya'da forvet arkası pozisyonda harika işlere imza atıyor.

3/7
Milli maçta Sırbistan'a gol atan Ozan, Süper Lig'de oynadıkları Göztepe maçında penaltı kazandırdı ve bir de asist yaptı.

4/7
Herkes onu gidecek sandı ama teknik direktör Erol Bulut sezon başı Ozan'la toplantı yaptı. “Daha delici ataklar yapan, topu ileriye taşıyan, rakibe baskı yapan bir 10 numara olacaksın“ dedi.

5/7
Ozan Tufan önce özel hayatını düzene soktu. Nişanlandı. Evinin alt katını spor salonuna çeviren milli yıldız gücüne güç kattı. Fenerbahçe ve A Milli Takım'da ortaya koyduğu futbolla zirve yaptı.

6/7
Ozan Tufan harika performansıyla Avrupa takımlarının da radarına girmeyi başardı.

7/7
Fenerbahçe yönetimi, genç yıldızın sözleşmesindeki serbest kalma maddesini ise 20 milyon euro olarak güncelledi. (Takvim)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol