Fenerbahçe'de gelecek ve gidecek listesi
17.09.2020 - 10:29
1/9
Fenerbahçe’de bu haftayla beraber yeni bir transfer operasyonu başladı. İşte Sarı Lacivertli takımda yaşanan son dakika gelişmeleri...

2/9
OPERASYON RESMEN BAŞLADI

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken diğer yandan takımdan ayrılacak oyuncular da belirleniyor. Teknik direktör Erol Bulut'un yönetime sunduğu raporda gelecek ve gidecek isimlerin belirlenmesinin ardından transfer operasyonu resmen başladı.

3/9
4 TRANSFER DAHA

Son olarak kadrosunu Marcel Tisserand ile güçlendiren Sarı Laicvertlilerde 4 flaş ismin daha kadroya katılacağı belirtildi. İşte Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak ve transferinde son aşamaya gelinen o isimler...

4/9
İLK ADAY ZE LUIS

Vedat Muriç’in ayrılığı sonrası ilk hedef golcü almak. Bunun için Porto forması giyen Ze Luis ilk aday. Gelinen noktada futbolcunun kiralanması söz konusu. Büyük ihtimalle bu transfer olumlu sonuçlanacak.

5/9
SAMATTA İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Son detaylara geçilen bu isim dışında Aston Villa forması giyen Samatta için de görüşmeler sürüyor.

6/9
YEDEK SAĞ BEK ARAYIŞI

Gökhan’ın alternatifi Dirar’ın gönderilmesi planlanıyor. Bu bölge için de yedek bir sağ bek arayışı bulunuyor. Dirar’ın maaşının yüksek olması da gönderilmesi halinde limitlerin açılmasında önemli rol oynayacak.

7/9
SOL AYAKLI BİR STOPER DAHA

Sarı-lacivertliler ayrıca Marcel Tisserand'ın dışında sol ayaklı bir stoper arayışında. Eğer şartlar uygun olursa bir stoperin gönderilip yerine daha çok ihtiyaç duyulacağı rapor edilen bu tip bir oyuncu alınacak.

8/9
KANATA TAKVİYE

Ayrıca kanata da takviye için çalışmalar devam ediyor. Sarı-lacivertliler transferin son günlerine kalmadan iki golcü, bir stoper, bir bek ve bir de kanat almak oyuncusu almak için yoğun mesai harcayacak.

9/9
JAILSON ANTRENMANA KATILMADI

Ayrıca Sarı-lacivertli takımdan ayrılacak olan Jailson dünkü çalışmada yer almadı. Çin ligi ekiplerinden Dalian Pro ile anlaşmaya varan Brezilyalı futbolcunun transferinin kısa sürede resmileşeceği ifade edildi. Yönetim bu transferden 5 milyon dolarlık bonservis geliri elde edecek. Jailson’un ayrılık hazırlıkları içinde olduğu ve bu nedenle idmanlara katılmadığı bildirildi. (Milliyet/Senad Ok)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol