Ozan Tufan satın alma opsiyonuyla...
16.09.2020 - 10:05
1/14
Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'nin yüksek bonservis bedeliyle satılmasının ardından Ozan Tufan'la ilgili son dakika gelişmesi...

Sezon öncesi radikal kararlarla kadroda değişikliğe giden Fenerbahçe, yapılan transferler kadar gönderilen oyuncularla da çok konuşuluyor.

2/14
VARAN 1 - VEDAT MURİQİ RESMİLEŞTİ

Vedat Muriqi'nin 17.5 milyon euro + bonuslar ile Lazio'ya resmi satışının gerçekleşmesinin ardından Fenerbahçe'de bir kez daha hareketli saatler yaşanıyor.

3/14
VARAN 2 - MİHA ZAJC GİTTİ

Fenerbahçe, Miha Zajc'ın satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına Genoa'ya kiralandığını açıkladı. Sloven futbolcu açıklama yapıldığı sırada yeni takımı Genoa ile hazırlık maçında boy gösterdi.

4/14
VARAN 3 - JAİLSON ÇİN'E

Fenerbahçe’nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Jailson’a Çin’den talip çıktı. Dalian Pro, Jailson Siqueira için Fenerbahçe’ye teklif yaptı. Erol Bulut’un, “Satılabilir” raporu vermesinin ardından yönetim, Brezilyalı oyuncunun transferi için bonservis bedelini 5 milyon Euro olarak belirledi.

5/14
Anlaşma gereği Sambacı’nın eski takımı Gremio, satıştan yüzde 15 pay alacak. Transferin 4-5 milyon euro bandında bitirilmesi bekleniyor.

6/14
VARAN 4 - OZAN TUFAN GİDİYOR

Fenerbahçe'de belki de en büyük sürpriz Ozan Tufan'da yaşanacak.

7/14
DORUKHAN VE VİSCA İLE ANILDI AMA

Adı önce Dorukhan sonrasında ise Visca ile takasta anılan Ozan Tufan'ın serbest kalma bedeli 20 milyon euro olarak belirlenmişti.

8/14
Yıldız futbolcu daha önce Leicester City ve Crystal Palace'ın listesine girmişti.

9/14
Avrupa kulüplerinin yakından takip ettiği Ozan Tufan'ın morali Çaykur Rizespor maçına yedek başlayınca bir hayli bozuldu.

10/14
MORALİ BOZULDU

Öyle ki maç sonu takım otobüsü röportajlarında neşeli görüntüleriyle dikkat çeken Ozan, bu kez daha içine kapanıktı. Hatta muhabirin röportaj talebini ilk etapta reddeden Ozan Tufan'ın formayı Tolga Ciğerci'ye kaptırdığı için moralinin bozuk olduğu belirtildi.

11/14
VALENCİA SÜRPRİZİ

Sarı lacivertli forma ile 6. sezonuna giren Ozan Tufan için flaş bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'yle 2023'e kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki orta sahanın Valencia'nın gündemine girdiği ileri sürüldü.

12/14
SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMAK İSTİYORLAR

İspanyol ekibinin milli futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği de kaydedildi.

13/14
Fenerbahçe'nin yaptığı orta saha transferlerinin ardından bölgede fazla sayıda oyuncunun bulunması, sakat Mert Hakan Yandaş'ın takıma geri dönecek olması gibi faktörler de bu transferi hızlandırabilir.

14/14
İddiaya göre Emre Belözoğlu da Ozan Tufan'ın transferine onay verdi.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol