Fenerbahçe'den tarihi transfer hamlesi! Dünya yıldızı...
14.09.2020 - 12:04
1/11
Fenerbahçe transfere doymak bilmiyor. Süper Lig'e yeni transferleri Gökhan Gönül ve Sosa'nın attığı gollerle Rizespor karşısında 2-1 galibiyet ile başlayan sarı lacivertli ekip tarihi bir transfer hamlesi için harekete geçti. Sportif Direktör Emre Belözoğlu transfer bombasını patlatmak üzere...

2/11
Transfer döneminin en çok transfer yapan ve konuşulan takımlarından biri olan Fenerbahçe'de tek hedef şampiyonluk. Süper Lig'e Rizespor galibiyeti ile başlayan sarı lacivertli ekip transfer çalışmalarına devam ediyor.

3/11
12 TRANSFER BİRDEN

Teknik direktör Erol Bulut ve futbolu bırakıp henüz resmi açıklama gelmese de sportif direktörlük görevi ile tüm transferlere imzasını atan Emre Belözoğlu 12 transfere birden imza attı.

4/11
DÜN GECE KAP GELDİ

Son olarak dün akşam Tisserand'ı İstanbul'a getiren Fenerbahçe'nin transferi kısa süre içinde açıklaması bekleniyor. Kongolu savunmacı ile 3 yıllık sözleşme imzalanması beklenirken, Wolfsburg’a 2.5 milyon Euro ödeneceği öğrenildi. Fenerbahçe öncelik verdiği savunma takviyesini bitirdi. Sarı lacivertli ekip 27 yaşındaki defans oyuncusuyla birlikte 13. transferini de bitirmiş olacak.

5/11
TÜMER METİN DUYURMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde eski Fenerbahçeli ve spor yorumcusu Tümer Metin, Emre Belözoğlu ile görüştüğünü ve Fenerbahçe'te 30 gol atacak bir golcünün geleceğinin müjdesini vermişti. Bu açıklama sonrasında taraftarlar arasında büyük bir merak oluştu.

6/11
MURİQİ LAZİO'DA

Sarı lacivertli ekip golcü transferini Vedat Muriqi'nin resmen takımdan ayrılmasıyla bitireceği öğrenilmişti. Vedat Muriqi dün Lazio ile resmen sözleşme imzaladı. Sarı lacivertli ekip bu transferden 20 milyon euro + bonuslar karşılığında anlaşma sağlamıştı.

7/11
TARİHİ HAMLE: MANDZUKİC

Bu sıcak gelişmenin ardından hucüm hattına yapılacak transferler için harekete geçen Emre Belözoğlu'nun listesi ortaya çıktı. Belözoğlu, Tisserand’ın gelmesinin ardından hemen Mario Mandzukic ve Edin Visca için kolları sıvadı.

8/11
BU HAFTA İSTANBUL'DA GÖRÜŞME

Bonservisi elinde olan Mandzukic’in menajeri İvan Cvjetkovic ile bu hafta bir görüşme gerçekleştirilmesi bekleniyor. Ancak Hırvat yıldızın transferinin hemen bitmesi zor görünüyor.

9/11
SEZON SONU BEDELSİZ...

Diğer yandan Visca için de yoğun bir trafik yaşanacak. Başakşehir, takımın en önemli isimlerinden olan Boşnak yıldızın satışı konusunda çok istekli değil. Ancak hem Visca’nın Fenerbahçe’ye gelme arzusu hem de sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması, bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

10/11
YÖNETİM SABIRLI

Aynı Mandzukic gibi 30 yaşındaki oyuncuya da kısa sürede imza attırılması zor görünüyor. Fenerbahçe de hücum hattına yapılacak takviyeler konusunda aceleci davranmak istemiyor. Lemos ve Tisserand ile en önemli eksiğini gideren Sarı-Lacivertliler, Mandzukic ve Visca konusunda sabırlı davranacak.

11/11
REKOR SATIŞ

Fenerbahçe dün Lazio'ya resmen imza atan Vedat Muriqi ile tarihi bir olaya imza attı. 2018’de Giuliano ve Josef de Souza’nın Arap ülkelerine toplamda 22 milyon euroluk satışı, Eljif Elmas ve Muriç’ten İtalya transferleri sonrası gelen 37 milyon euroluk gelir kulüp tarihine geçti. Fenerbahçe 3 yılda 70 milyon euroyu aşan transfer satışları yaptı. (Fanatik)

Diğer Haberler
Fenerbahçe 4 kupada da istediğini alamadı
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!!
Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i
Konyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kendi efsanesini yazıyor!
Michy Batshuayi'nin rekor heyecanı: 3 gol kaldı
Tadic'ten derbi zaferi sonrası paylaşım: Şampiyonluk mesajı verdi
İsmail Yüksek'ten kötü haber
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Yukatel Kayserispor
12.05.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol