Galibiyet sonrası Fenerbahçe takım otobüsünde yaşananlar
12.09.2020 - 00:27
1/17
Fenerbahçeli futbolcular, 2-1'lik Rize galibiyetleri sonrası takım otobüsünde FBTV'ye röportajlar verdi. İşte Fenerbahçeli futbolcuların röportajları: (SporX)

2/17
Gökhan Gönül

Kazanmak her şeyden önemli. Rize deplasmanları her takım için zordur. Kolay geçmiyor hiçbir sene. O yüzden hem ligin ilk haftası, hem deplasmanda galibiyet almak güzeldi. Sezon başladıktan sonra 3-4 hafta, takımların tabiri caizse rayına oturması 3-4 haftayı buluyoruz. Burada kazanmak önemli. 3 puanla evimize döndüğümüz için ayrı mutluyuz. Eksiklerimiz var tabii ki ama zamanla bu eksikleri tamamlayıp daha seyir zevki yüksek maçlar çıkaracağız inşallah. Geçmişte çok keyifli otobüs röportajları vardı. Neşeliydik, mutluyduk hepimiz. İnşallah bu sezon galibiyetlerle otobüs röportajlarını gülerek sık sık yaparız. Daha ligin ilk haftası. Yol uzun. Bu yollar taşlı, bu yollar zor ama inşallah üstesinden geleceğiz.

3/17
Caner Erkin

Galibiyetle başlamak çok güzel. Hedefimiz her türlü şampiyonluk. Hiçbir şekilde puan kaybetmemiz lazım. Çok ciddiye almamız lazım her maçı. İlk maçtan buna başlamamız lazım. Çok güzel bir galibiyet oldu. Ben penaltı kaçırdım ama olsun, telafisi oldu. Vallahi kaçırdım, kötü vurdum. Onun için sıkıntı yok. Sonra zaten galibiyet önemli olan. Asist, gol önemli değil. Burada bütün arkadaşlar olsun, yerli yabancı, hepimiz aynı gemideyiz. Neşeli olmak lazım. Mağlubiyet olunca neşeli olmak zor ama neşemizi kaybetmemiz, motivasyonumuzu kaybetmemeliyiz. Yanımdakilerin neşeli olmasını isterim, ben neşeli biriyim.

4/17
Mame Thiam

Gerçekten çok mutluyum. Zor bir maçtı. Sahada oynamak zordu. Elhamdülillah kazandık ama sezon çok uzun, çalışmaya devam etmeliyiz.

5/17
Garry Rodrigues

Takım için çok mutluyum. İyi bir başlangıç oldu. Güven kazanmak için de çok önemliydi. Lig başları her zaman çok zor olur. İstanbul'a mutlu bir şekilde dönüyoruz.

6/17
Deniz Türüç

Önemli olan 3 puandı. İyi başlamak istedik lige. Zor bir maç oldu. Saha çok kötüydü. Ona rağmen istediğimiz pozisyon üstünlüğünü sağladık. Top bizdeydi, oyuna biz yön verdik. Saha çok ağırdı. Her ne kadar geriye düşsek de 2-1 kazanmak daha tatlı oluyor. Daha iyi olmamız lazım takım halinde, bireysel olarak. Hedefe ulaşmak istiyoruz.

7/17
Ferdi Kadıoğlu

1 haftada 3. maçıma çıktım. yorgundum. önemli olan 3 puan ve zaferle dönmekti. Takım için önemli olan buydu. Bizim asıl hedefimiz şampiyonluk.

8/17
Mauricio Lemos

Lige galibiyetle başlamak her zaman çok önemlidir. Takım çok büyük efor sarfetti. Bu galibiyet için çok mutluyuz.

9/17
Michael Frey

Galibiyetle dönmek çok önemliydi. 1-0 geriden gelip öne geçmek çok güzel oldu. Takım olmak bunu gerektiriyor. Sahada işimi yapıyorum. Sorun değil.

10/17
Luiz Gustavo

Şimdi yapmamız gereken çalışmak ve devam etmek. Tanrı da isterse çalışacağız ve kazanacağız.

11/17
Tolga Ciğerci

Kampımız çok iyiydi. İyi çalıştık. Hedef bugün 3 puandı başardık. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Daha da iyi çalışacağız, daha iyi oynayacağız ve daha iyi sonuçlar alacağız. Lige biz başladık. 1-0'dan sonra 2-1 kolay değildi. Atmosfer de daha iyi oluyor böyle. Hep iyi sonuçlar alırız ve geleceğe doğru adımlar atarız.

12/17
Altay Bayındır

Galibiyetle başlamak önemliydi. her maç final niteliğinde. Sezon sonunda hedefimize ulaşırız inşallah. Her maç önemli. İyi başlamak önemliydi, iyi başladık. Biz Fenerbahçe'yiz ne olursa olsun devam edeceğiz mücadeleye. Futbolda geri düşüyor, öne geçiyorsun ama maç hakem düdüğüyle bitiyor. Her an her saniye konsantre bir şekilde devam etmeliyiz. Bugün bunu yaptık ve iyi sonuç aldık. Çok önemli bir pozisyondu. İyi pozisyon alarak kurtardım. Bir nebze de olsa katkı verdiysem ne mutlu bana. Geçen sene biraz fazlaydı karşı karşıya pozisyonlar. Çalışınca, doğruyu yapınca sonuç alıyorsun. Devam edeceğiz çalışmaya...

13/17
Jose Sosa

Kazandığımız için çok mutluyum. Bireysel olarak çalışıp çok daha iyi olmalıyım. Erol Hoca, penaltıyı benim kullanmamı istedi. Hızlı verilmesi gereken bir karardı. Bu uzun bir maraton. İlerleyen dönemlerde başka takım arkadaşlarım da kullanabilir. Forvet değilim ama yardım etmek istiyorum. Düşündüğüm şey gol değil. Üzerimde baskı kurmayın lütfen.

Mauricio Lemos: Sosa daha çok gol atacaktır. Kalitesi çok yüksek.

14/17
Serdar Aziz

Lige galibiyetle başlamak önemli. Rize zor bir deplasman. Zemin de çok kötüydü. Ona rağmen oynamaya, mücadele etmeye çalıştık. 3 puanla ve moralli başladık. Haftaya Hatayaspor maçı var ve inşallah onu da kazanırız, mutlu sona ulaşırız.

15/17
Ozan Tufan

Mutluyuz. Dönüyoruz. Ağabey sal beni, yıllardır benimle röportaj yapıyorsun. Winner arkadaşlarımız oyuna girdi, maç döndü. O yüzden mutluyuz. Dönüyoruz. Rize'nin tadını çıkarıyoruz döne döne.

16/17
Enner Valencia

3 puanı aldığımız için çok mutluyum. Galibiyetle başlamak önemlidir. Çalışmaya devam edeceğiz.

17/17
Harun Tekin

Galibiyet çok önemliydi. 3 puanla başlamak güzeldi. İnşallah sezon sonu şampiyon oluruz ama önümüzde bir maç var. Onu da kazanırız inşallah. Galibiyet olunca her şey güzel ve keyifli oluyor. Yol da kolay geçiyor. Yoksa yol da çok zor olur.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol