Rıdvan Dilmen: "Muriqi için PSG de talip oldu"
11.09.2020 - 03:54
1/12
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de Süper Lig'de başlayacak olan yeni sezonu değerlendirdi.

2/12
EN BÜYÜK KOZ DURAN TOPTUR

Fenerbahçe'nin kadrosu, ben bu sene şampiyon olayım kadrosu. Caner'in, Gökhan'ın yatırımı olmaz. Şampiyonluğa oynayan takımların en büyük kozu duran toptur. İki tane birden aldılar; Sosa ve Caner. Hagi'li, Alex'li, Talisca'lı takımları düşündüğümüzde o dönemler duran topların 3'te 1'i gol olduğu için önemli transferler bunlar.

3/12
LAZIO BİTİNCE PSG ARAMIŞ

Vedat ile dün birlikteydik, İtalya'ya hafta sonu gidecekmiş. Takım arkadaşlarının 2 ay gerisinde olduğunu söyledi. Çok enteresan, Lazio işi bittikten bir gün sonra PSG arıyor, talip oluyor. PSG çok önemli bir kulüp ama söz verilmiş tabii.

4/12
VEDAT SORU İŞARETİ OLMAZDI

Fenerbahçe'nin de tabii ekonomik olarak Vedat'tan gelecek parayı göstermesi lazım. 17,5 artı bonuslarla 20 milyon civarında gözüküyor. Hayırlısı olsun, Allah sağlık versin. Vedat Muriqi oynarken kötü bir sezon geçirmedi. Kanatsız, sağ ayaklı sol bekle, sadece içeri girip vuran bir Rodrigues'le oynuyordu. Şimdi Caner, Gökhan tarzı oyuncular gelince, bol ortalı bir takımda soru işareti olacak bir oyuncu değildi.

5/12
WOLFSBURG'UN STOPERİNİ ALMIŞ

Wolfsburg'un stoperini de almış Fenerbahçe. Ben çok tanımıyorum oyuncuyu. Kolay kolay da beğenmem bir oyuncuyu ama izlemem lazım.

6/12
SOSA'YI ÇOK BEĞENİYORUM

Yarınki maça iyi başlamak zorunda Fenerbahçe. Gökhan bildiğimiz bir oyuncu, Lemos soru işaretli bir oyuncu. Büyük takımda oynamak farklıdır. Caner Erkin iyi başladı, Novak'la arkalı önlü de oynayabilir. Sosa'yı çok beğenen biriyim.

7/12
TAKIMLARIMIZ YAŞLI

Takımlarımız yaşlı, yaş ortalamaları yüksek. Geçen seneki kadar olmasa da bu sene sakatlıklar olacaktır. Uzun vadeli düşünmelisiniz, taktik, teknik bilginizin çok yüksek olması lazım. Hünerli teknik adamlar şimdi belli olacak.

8/12
HASAN ALİ'NİN GİTMESİ YANLIŞ

Hasan Ali'nin bırakılmasını doğru bulmuyorum. Ancak büyük kulüplerde 6-8 seneyi bulduğunuzda yüzünüz eskiyor.

9/12
BAŞAKŞEHİR EN BÜYÜK ADAYLARDAN

Başakşehir'de Elia falan yeteneklerinin altında kaldı. Başakşehir'in şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu söyleyebilirim. En büyük avantajı da seyircisizliği.

10/12
GALATASARAY GEÇ KALDI

Galatasaray'dan ayrılan oyuncular, Galatasaray için kayıp. Gidenlere ve gelenlere baktığımızda, Galatasaray'ın şu anda geçen seneden daha zayıf bir kadrosu var. Fatih Hoca'nın muhakkak listesi vardır, kulübün de planları vardır ama şu anda geç kalmış durumdalar.

11/12
G.SARAY OLSAM ELNENY'İ İSTERİM

Yabancı oyuncularda FEDA falan yok. Hiçbiri, “Yazık bunlara“ demez, alırlar parayı. Sergen Yalçın'ın oyun tarzına baktığımızda farklılık gösteren bir oyun değil. Bana göre en büyük kayıp Elneny'dir. Galatasaray olsam hemen Elneny'i alayım derim. Karakterli de bir oyuncu.

12/12
SERI'Yİ NEDEN ALAMADI?

Kulüplerin hiçbir hazırlığı yok. Eski kariyeri çok iyi diye oyuncu alıyorlar. Galatasaray, Seri'yi neden alamadı, onu merak ediyorum.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol