Ne Kalinic ne Zahavi...Muriqi'nin yerine dünya yıldızı!
08.09.2020 - 16:31
1/10
Vedat Muriqi'yi Lazio'ya satmak üzere olan Fenerbahçe, sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada ses getirecek bir transfer harekatına başladı. Sarı-lacivertliler, gündemine aldığı dünyaca ünlü golcüye yıllık 5 milyon euro önerirken, taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. İşte o isim ve detaylar...

2/10
Şampiyonluk hasretini dindirmek için gözünü karartan ve birçok ismi renklerine bağlayan Fenerbahçe, asıl bombayı forvet transferinde patlatacak.

3/10
Vedat Muriqi'yi İtalyan ekibi Lazio'ya satmaya hazırlanan sarı-lacivertlilerde Eran Zahavi ve Nikola Kalinic isimleri gündeme gelirken, asıl planın ise daha büyük olduğu ortaya çıktı.

4/10
Emre Belözoğlu önderliğinde transfer çalışmalarını titizlikle yürüten Fenerbahçe yönetimi, tüm dünyada ses getirecek bir transfere hazırlanıyor.

5/10
CAVANI BOMBASI!

Kanarya'nın, son olarak PSG forması giyen dünyaca ünlü Uruguaylı golcü Edinson Cavani'yi gündemine aldığı öğrenildi.

6/10
Ajansspor'un haberine göre sarı-lacivertliler, şu anda boşta olan 33 yaşındaki Cavani'nin menajeri ile ilk teması kurdu.

7/10
Birçok talibi olan yıldız oyuncu için kesenin ağzını Fenerbahçe yönetiminin, Cavani'ye yıllık 5 milyon euro önerdiği iddia edildi.

8/10
Cavani cephesi ilk etapta bu teklifi düşük bulurken, Başkan Ali Koç ve Belözoğlu ikilisi kulübün şartlarını düşünerek değerlendirmede bulunuyor.

9/10
Oyuncunun menajeri ile irtibat halinde olan sarı-lacivertliler, Cavani için bir formül bulunması halinde transferi bitirmeye çalışacak.

10/10
PSG'de 6 yıl başarıyla forma giyen Edinson Cavani, Fransa Ligi, kupa ve Avrupa'da çıktığı 301 maçta 200 gol, 43 asistlik performans sergiledi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol