Fenerbahçe'de hareketli hafta! 4 yeni transfer, 2 ayrılık...
07.09.2020 - 11:45
1/15
Vedat Muriqi'yi Lazio'ya satmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin transfer planı belli oldu. Sağ bek, stoper, kanat ve santrfor transferi yapacak olan sarı lacivertli ekipte gidecek ve gelecek isimler belli oldu.

HAREKETLİ HAFTA

Fenerbahçe'yi transferde hareketli bir hafta belirliyor. Teknik direktör Erol Bulut takımdan gönderilecek 4 ismi ve 2 yeni transferi belirledi.

2/15
VEDAT GİDİYOR

Transfer döneminin en hızlı takımı Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin transferi konusunda Lazio ile anlaşılmasının ardından yeni kadrosunu şekillendirmeye başladı.

3/15
5 YILLIK SÖZLEŞME

Hafta başında Fenerbahçe ile yollarını resmen ayıracak olan Kosovalı golcü, menajeriyle birlikte Roma'ya uçacak ve İtalyan devi ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

4/15
18 MİLYON EURO BONSERVİS

Lazio, Vedat Muriqi transferi için sarı lacivertli ekibe 18 milyon avro bonservis ödeyecek.

5/15
2 MİLYON EURO + BONUSLARDAN OLUŞAN MAAŞ

Vedat Muriqi ise 5 yıllık mukavelesi karşılığında senelik 2 milyon avro + bonuslardan oluşan bir maaş kazanacak.

6/15
VEDAT SONRASI FENERBAHÇE

Deneyimli forvetin ayrılığının kesinleşmesinin ardından teknik direktör Erol Bulut, yeni sezonun nihai kadrosunu şekillendirmek için düğmeye bastı.

7/15
TRANSFER ŞOVUYLA BAŞLADI

Transfer tahtasını Mert Hakan Yandaş'ı Galatasaray'ın elinden kaparak başlayan sarı lacivertli ekip, ardından Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in yuvaya döndürerek taraftarını coşturmuştu.

8/15
İMZALAR ARKA ARKAYA

Bu imzaların ardından Trabzonspor'dan Filip Novak ve Jose Sosa'yı kadrosuna katan Fenerbahçe, sarı lacivertli taraftarlara önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulduğunun sinyalini vermişti.

9/15
ŞAMPİYONLUK KADROSU

Bu isimlere ek olarak Mame Thiam, Sinan Gümüş ve Mauricio Lemos ile resmi mukavele imzalayan Fenerbahçe, son olarak Enner Valencia'yı kadrosuna katarak iddiasını güçlendirmişti.

10/15
İşte Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe'nin Vedat Muriqi'nin ayrılığı sonrası için belirlediği yol haritası ve kadro yapılanması...

11/15
SAĞ BEK

Bu bölge için Nabil Dirar'ın sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor. Dirar'ın ayrılığı sonrası Bayern Münih II'den Mert Yılmaz kadroya katılacak.

12/15
STOPER

Marcel Tisserand ve kulübü Wolfsburg ile her konuda anlaşma sağlandı. Bu hafta içerisinde transfere son nokta konulacak. Tisserand gelir gelmez Zanka gidecek.

13/15
KANAT

Zahavi ile yapılacak görüşme belirleyici olacak. İsrailli oyuncu Fenerbahçe'nin şartlarını kabul edip, imzayı atarsa, Kalu ismi rafa kalkacak.

14/15
SANTRFOR

Nikola Kalinic'in menajerleriyle yapılan görüşme olumlu geçti. Transferin birkaç gün içerisinde resmiyete kavuşması bekleniyor.

15/15
KARDEŞİNİ EVLENDİRDİ

Vedat dün Kosova'da kız kardeşi Narçın'ın düğününe katıldı. Yarın İtalya'ya gidecek, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Lazio'ya 5 yıllık imza atacak.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol