Erol Bulut biletleri kesti! Fenerbahçe'de 8 ayrılık...
05.09.2020 - 15:19
1/16
Transfer döneminin en hızlı takımı olan Fenerbahçe, bu sezon şampiyonluk hasretini dindirmek istiyor. Hazırlıklarını buna göre yapan sarı lacivertliler, en çok takviyeyi yapan takım olarak ön plana çıktı. Muriqi'nin ayrılığı sonrası birkaç transfer daha yapacak olan Kanarya'da teknik direktör Erol Bulut, kadrodaki şişkinliği azaltmak için 8 ismin biletini kesti. İşte o isimler...

2/16
2020-2021 sezonu için hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, Topuk Yaylası Kampı'nı bitirmiş ve bu süreçte Fatih Karagümrük, İstanbulspor ve Aytemiz Alanyaspor ile hazırlık maçları yapmıştı.

3/16
İstanbulspor'u 4-0'la geçen sarı-lacivertliler, Karagümrük'le 2-2 ve Alanyaspor'la da 1-1 berabere kalmıştı.

4/16
Özel bir turnuvaya katılan Kanarya, burada da Antalyaspor ile karşılaşmış ve mücadeleden 4-0'la ayrılarak yeni sezon öncesi rakiplerine gözdağı vermişti.

5/16
4 Ağustos'ta transfer döneminin resmen başlamasıyla birlikte kadrosunu tam 10 isimle güçlendiren F.Bahçe, son olarak Ekvadorlu golcü Enner Valencia'yı kadrosuna katmıştı.

6/16
Bankalar Birliği'yle anlaşma yapmayan ve yüzme 15 sapmayla beraber yaklaşık 178 milyon TL harcama limitine sahip olan Fenerbahçe, takımda düşünmediği isimlerle yollarını ayırarak limitte yer açmak istiyor.

7/16
Kaleci hariç her mevkiye transfer yapan Fenerbahçe'da sıra geldi takımdan ayrılması beklenen isimlere...

8/16
Sözleşmesi biten Emre Belözoğlu, Mehmet Ekici, Mauricio Isla ve Hasan Ali Kaldırım'la yollarını ayıran Fenerbahçe; Mevlüt Erdinç, Tolgay Arslan, ve Alper Potuk'la da karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini feshetmişti.

9/16
Ayrılıkların süreceği sarı-lacivertlilerde bu kapsamda teknik direktör Erol Bulut, takıma neşteri vurmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

10/16
ZANKA

Geçtiğimiz yaz kadroya katılan Danimarkalı stoper Zanka, sarı-lacivertlilerde beklentilerin altında kalmış ve devre arasında Fortuna Düsseldorf'a kiralanmıştı. Sarı-lacivertli takımla 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki stoperin başka bir takıma kiralanması bekleniyor.

11/16
MURAT SAĞLAM

Kampta yeterli performans gösteremeyen Murat Sağlam, Gökhan Gönül ve Nabil Dirar'ın bulunduğu bölgede forma şansı az gözüküyor. 22 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon için başka takıma kiralanması planlanıyor.

12/16
MIHA ZAJC

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Miha Zajc, Kanarya'da bir türl beklenilen patlamayı yapamadı. Talip çıkması halinde Slovenyalı oyuncu takımdan gönderilecek.

13/16
GARRY RODRIGUES

Geçtiğimiz yaz takıma 2 yıllık kiralık olarak dahil edilen Garry Rodrigues, kötü bir grafik çizmişti. Yüksek maaş alması sebebiyle takımdan ayrılması istenen Yeşil Burun Adalı futbolcunun Yunan ekibi Olympiakos'la anlaşması bekleniyor.

14/16
İSMAİL YÜKSEK VE BARIŞ SUNGUR

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Barış Sungur ve İsmail Yüksek, tecrübe kazanması için başka takımlara kiralanacak.

15/16
MICHAEL FREY

Kanarya'nın 2018 yazında Zürich'ten kadrosuna kattığı Michael Frey, etkisiz performans göstermişti. Geçen seneyi Nürnberg'te kiralık olarak geçiren İsviçreli futbolcu, burada 29 maça çıkarken 4 gol, 5 asistlik performans göstermişti.

16/16
JAILSON

Geçtiğimiz sezon defansın kanayan ismi olarak gösterilen Jailson'a gelen teklifler değerlendirilecek. Brezilyalı'nın Lemos ve Mert Hakan'ın transferinden sonra ne stoper bölgesinde ne de orta saha bölgesinde takımda yer alması beklenmiyor.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol