Fenerbahçe'ye büyük şok! Mohammed Salah...
10.07.2020 - 11:02
1/13
Transferde ismi Fenerbahçe ile anılan Mahmoud Trezeguet’de beklenmedik bir gelişme meydana geldi. Daha önce Emre Belözoğlu'nun telefon görüşmesi yaptığı Mısırlı oyuncu Trezeguet'den kötü haber geldi...

2/13
Kasımpaşa’dan Aston Villa’ya 10 milyon euro civarı bonservis karşılığında giden Mısırlı futbolcunun, Premier Lig’deki ilk sezonunun ardından yeniden Süper Lig’e dönmesi konuşulmaya başlamıştı.

3/13
Premier Lig’deki takımının küme düşmesi halinde alt ligde oynamak istemeyen oyuncunun, bu durumda böyle bir geri dönüşü göz önünde bulunduracağı belirtiliyordu.

4/13
Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan bir gelişme, böyle bir geri dönüşün önüne önemli bir set çekti.

5/13
Trezeguet’nin, yakın arkadaşı olan Mohammed Salah ile kendisinin geleceğini masaya yatırdığı, Liverpool’un yıldız futbolcusunun vatandaşına bir yol haritası çizdiği ortaya çıktı.

6/13
Liverpool-Aston Villa maçının öncesinde ve sonrasında Trezeguet’yi bir an olsun yanından ayırmayan Salah, hem arkadaşıyla hasret giderdi, hem de kendisine tavsiyelerde bulundu.

7/13
Trezeguet’nin Türkiye’den İngiltere’ye gidişinde de o dönem etkili bir rol üstlenen Salah’ın, arkadaşına İngiltere’de kalması, futbol hayatına mutlaka Premier Lig’de devam etmesi yönünde nasihat ettiği öğrenildi.

8/13
25 yaşındaki futbolcunun Ada’ya transfer olmasından kendisiyle irtibatta olduğu ve her konuda yardımcı olmaya çalıştığı belirlenen Salah’ın, arkadaşına düşüncelerini ilettiği tespit edildi.

9/13
Mısır Milli Takımı kamplarında birlikte aynı odayı paylaştığı ve her zaman kendisine bir mentor gibi yol göstericilik yapan yakın arkadaşının konuyla ilgili görüşleri, Trezeguet’nin geleceğine yönelik kararına etki etti.

10/13
EMRE'DEN TELEFON

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun Mısırlı yıldızı arayıp sarı lacivertli ekibe transfer olması için görüştüğü öğrenilmişti

11/13
Aston Villa’nın düşmekten kurtulması durumunda, bordo-mavili ekipte yola devam edecek olan Mahmoud Trezeguet’nin, takımının alt ligin yolunu tutması durumundaysa, kendisiyle ilgilenen başka Ada ekiplerinin tekliflerini değerlendirmeyi düşündüğü öğrenildi.

12/13
Premier Lig’de birden fazla takımın, Mısırlı oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öğrenilirken, bu ekiplerde yola devam etmenin, takımı düşse de kendisinin ligde kalması adına belirlenen formül olacağı aktarıldı.

13/13
Trezeguet bu sezon Premier Lig’de 29 maçta forma giyerken, 3 gol attı, 2 de asist yaptı. Lig kupasında da 1 gol, 1 asisti bulunan oyuncunun kulübü Aston Villa ile 2023’e kadar sözleşmesi bulunuyor. (Skorer)

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol