Taraftardan inanılmaz talep!
09.07.2020 - 08:37
1/7
Fenerbahçe'nin 40'ına merdiven dayamış kaptanı Emre Belözoğlu yaptıklarıyla parmak ısırtmaya devam ediyor. İlerleyen yaşına rağmen oynadığı süre zarfında takıma maksimum katkıyı veren kaptan, Gençlerbirliği mücadelesinde attığı nefis golle 1 puanı kurtaran isim oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar, yeni sezonda sportif direktör olması beklenen Emre'nin 1 yıl daha oynamasını istiyor.

2/7
Fenerbahçe'de sezon sonunda sportif direktörlüğe getirilmesi beklenen Emre Belözoğlu'nun 'futbola devam etmesi' bir kez daha gündemde.

3/7
39 yaşındaki yıldız, Gençlerbirliği maçında oyuna girdikten sonra attığı nefis golle takımını bir kez daha yenilgiden kurtardı.

4/7
Taraftarlar, eylül ayında 40 yaşına girecek oyuncunun bir yıl daha oynamasından yana.

5/7
Sosyal medyada, “Yıllanmış şarap gibi“, “Hamle oyuncusu olarak bile önemli katkı sağlar“, “Bu takımda rahat oynar“ yorumları yapıldı.

6/7
Tahir Karapınar da geçtiğimiz haftalarda, Emre'nin 1 yıl daha sahada kalması düşüncesinde olduğunu açıklamıştı. Emre ise kesin kararını sezon sonunda vereceğini söyledi.

7/7
Sarı-lacivertli oyuncu, “Futbolu çok seviyorum. Belki de oyuna girdikten sonra gol atmayı Allah bana bu yüzden nasip ediyor. Fenerbahçe taraftarı bize inansın. Önümüzde çözmemiz gereken çok ciddi sorunlar var. Eğer bırakma kararı alırsam benim için kolay olmayacak“ diye konuştu. (Fotomaç)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol