Emre Belözoğlu, Trezeguet'i aradı
06.07.2020 - 14:17
1/6
Transferde tanıdık isimlere öncelik veren Kanarya, lacivert-beyazlı formayla ligi sallayan Mısırlı Trezeguet'in peşinde. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor. (Türkiye Gazetesi)

2/6
YÖNETİMDE YOĞUN MESAİ

Şampiyonluk yarışına havlu attıktan sonra, Türkiye Kupası’ndan da elenen Fenerbahçe buna rağmen Avrupa ısrarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, seri galibiyetlerle üst sıraları zorlarken yönetim de hasret kalınan başarılara ulaşacak bir kadro için yoğun mesai harcıyor.

3/6
YAKIN TEMAS İÇİNDE

Finansal şartlardan dolayı transferde önceliği yerli isimlere veren Fenerbahçe, ligi tanıyan yabancılarla da yakın temas içinde. Liste başındaki isim ise Kasımpaşa formasıyla Süper Lig’i sallayıp soluğu Premier Lig’de alan Trezeguet.

4/6
EMRE DE DAVET ETTİ

Galatasaray’ı peşinden koşturan ancak tercihini Aston Villa’dan yana kullanan 25 yaşındaki Mısırlı için dört koldan atağa kalkan Fenerbahçe önemli bir gelişme kaydetti. Yönetici Selahattin Baki, Trezeguet’nin menajeri ve Aston Villa’yla görüşmeler yaparken, Emre Belözoğlu da Mısırlı yıldızı arayarak Fenerbahçe’ye davet etti.

5/6
ASTON VILLA KARARSIZ

Premier Lig’de düşme hattında yer alan Aston Villa’yla 2023’e kadar sözleşmesi olan Trezeguet’nin Türkiye’ye dönme arzusu Fenerbahçe’yi umutlandırırken, İngiliz ekibi henüz kararsız. Championship’e düşmesi hâlinde Fenerbahçe’nin satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul etmesi beklenen Aston Villa’nın Premier Lig’de tutunursa oyuncuyu bırakmayacağı belirtiliyor.

6/6
FENERBAHÇE CAULKER'İ DE İSTİYOR

Fenerbahçe ise konuyu bir an önce sonuca bağlamak için bastırıyor. Kasımpaşa’daki son sezonunda 38 maça 9 gol, 10 asist sığdıran Trezeguet, İngiltere’de ise 35 maçta 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Öte yandan Fenerbahçe’nin Alanya’nın İngiliz stoperi Caulker’la da yakından ilgilendiği biliniyor. Sarı-lacivertlilerin, 28 yaşındaki savunmacı için kiralama teklifi yapması bekleniyor.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol