Fenerbahçe'nin yeni koçu Kokoskov'dan ilk açıklama geldi!
05.07.2020 - 16:45
1/13
Fenerbahçe'de Zejlko Obradovic'in ardından basketbol anternörlüğüne getirilen Igor Kokoskov, ülkesinin basınına önemli açıklamalarda bulundu.

2/13
Sırp koç, yaptığı konuşmada Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlatırken, sarı lacivertlilerden övgü dolu sözlerle bahsetti.

3/13
Sportklub'a konuşan Kokoskov'un açıklamaları şu şekilde oldu;

4/13
“Herşey çok hızlı oldu. Fenerbahçe bir kaç gün önce menajerimle temasa geçti ve ilk görüşmeler başladı. Onlarla konuştuk ve çok çabuk anlaşmaya vardık.

5/13
Bir sürpriz gibi görünebilir ama modern basketbol dünyası, basketbol pazarı benzersizdir. Oyuncuların ve antrenörlerin dolaşımı sürekli gerçekleşebilir.

6/13
20 yıl önce ben NBA'e gittiğimde işler bu şekilde ilerlemiyordu. Avrupa ve NBA arasındaki dinamikler her an devam ediyor.

7/13
FENERBAHÇE HARİKA BİR KURUM

Fenerbahçe harika bir kurum ve harika bir kulüp. Hepimiz, amacımızın ne olduğunu biliyoruz. Onlar Euroleague'in önde gelen takımlarından biri ve hedefleri yüksek. Zeljko Obradovic ile hem özel hem de profesyönel olarak olağanüstü bir ilişkim var.

8/13
Bir kaç yıl önce İstanbul'da ona misafir olma fırsatı bulmuştum. Fener'in organizsyonunu ve sistemi gördüm. Zeljko'nun izlediği yolu gördüm. İstanbul şehrini tam olarak bilmiyorum ama Fenerbahçe Kulübü'nün içinde çok insan tanıyorum. Teklifi kabul etmek zor olmadı.

9/13
Onlar benim dostlarım (Fenerbahçeli eski basketbolcu Bogdanovic ve Obradovic için) ve onların bende emeği var. Ben şu anda Bogdan ile çalışıyorum. Ancak, Zeljko benim hayatımın akıl hocasıdır. Hayatımda her zaman arkamda onun rüzgarını hissettim. Her ikisi de o kulüpte iz bıraktı ve çok olumlu şekilde ayrıldılar. İkisi de benim verdiğim karar konusunda olumlu baktılar.

10/13
Şu anda takıma dair çalışıyorum. Çok çalışacağım ciddi bir proje olacak. Herşey çabuk oldu ve önümüzdeki dönemde derin işler üzerine çalışmaya başlayacağız.

11/13
(Sırbistan Milli Takımı ile ilgili) Milli takımın bir parçası olmak zevkli bir duygu. Benim adıma bu anlamda hiçbirşey değişmedi, değişemez de. Çübnkü bu benim için bir iş değil.

12/13
Mümkün olduğu kadar milli takımımı temsil etmek için tüm enerjimi vereceğim. Şu anda pek çok şeyi bilmiyoruz. Liglerin ne zaman başlayıp başlamayacağını vesaire... Olimpiyat Oyunları için çok fazla spekülasyon var.

13/13
Fenerbahçe'deki yöneticiler, Sırbistan'ın da koçluğunu yapmama karşı değiller. Fenerbahçe'deki oyuncular da milli takımlarına gidiyorlar. Kadroda milli oyuncu sayısı çok fazla ve herkese eşit yaklaşıyorlar. Konu ben olunca da bu yaklaşımlarında bir değişim olmadı.“

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol