Fenerbahçe'ye büyük şok! Resmen duyurdular: Artık çok zor...
30.06.2020 - 11:33
1/17
Sarı Lacivertliler yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan tecrübeli teknik adam için ise kötü haber geldi...

2/17
Fenerbahçe'de Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda hedeflerden uzak kalınması sonrası futbolcular önümüzdeki sezonun başlamasını bekliyor.

3/17
Önümüzdeki sezon köklü bir değişime gitmeye hazırlanan Fenerbahçe, futbolcu ve teknik heyet kadrosunu yeniden yapılandıracak.

4/17
Sezona Ersun Yanal önderliğinde başlayan Sarı Lacivertli takım, iyi başladığı ligin ikinci yarısında istediği sonuçları alamadı.

5/17
1 Mart 2020 tarihinde Fenerbahçe, Ersun Yanal ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. Aradan tam 101 gün geçmesine rağmen yeni teknik direktör açıklanmadı.

6/17
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yeni teknik direktörün önümüzdeki sezonun başından itibaren göreve başlamasını istediği belirtildi.

7/17
Ersun Yanal sonrası yeni teknik direktörün açıklanmaması sosyal medyada bazı Fenerbahçeli taraftarların tepkisini toplamıştı.

8/17
Sarı Lacivertli yönetimin bu konuda acele etmediği ve bu sezonun resmi olarak bitmesini beklediği ifade edildi.

9/17
Fenerbahçe'de yabancı teknik direktör olarak gündeme gelen ilk isim Nenad Bjelica olmuştu... Hırvat hoca ile görüşen Fenerbahçe, gelecek sezona dair tüm planları masaya yatırmıştı.

10/17
Nenad Bjelica da bu görüşmeyi doğrulamış ve 'Bir görüşme daha gerçekleştireceğiz' demişti. Bjelica, Fenerbahçe'ye dair olarak ““Bir aydır Fenerbahçe konusunda çok şey yazılıyor. Şimdiye kadar birçok isim çıktı. Neyin doğru olduğunu gerçekten bilmiyorum“ demişti.

11/17
Fenerbahçe'de Nenad Bjelica ile birlikte gündemden düşmeyen bir isim daha var: Erol Bulut... Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor, bu yıl da Aytemiz Alanyaspor ile çıkış yakalayan Erol Bulut, Fenerbahçe'nin radarında olan bir başka isim...

12/17
Her fırsatta büyük bir takım çaıştırmak istediğini belirten Erol Bulut konusunda henüz somut bir adım atılmış olmasa da genç teknik adam Fenerbahçe'ye en yakın aday olarak gösteriliyor...

13/17
Erol Bulut, Fenerbahçe iddiaları için ise “Fenerbahçe'yle ilgili bir şey söyleyemem. Buradaki işime odaklandım. İlk 5 ve kupa finaline odaklandım.“ sözlerini kullanmıştı. Fenerbahçe'de bu gelişmeler yaşanırken kötü bir haber geldi...

14/17
Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan tecrübeli isim Manuel Pellegrini ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

15/17
Pellegri'nin menajeri Jesus Martinez, Fenerbahçe ile görüşeceklerini duyurmuştu.

16/17
Ancak Valencia'da teknik direktör Albert Celades'in görevine son verilmesinin ardından tecrübeli hocanın kariyerini İspanya'da sürdüreceği ifade edildi.

17/17
CDF gazetesinden Gonzalo Fouillioux, tecrübeli çalıştırıcının Real Betis ile görüşmelerde sona yaklaştığını belirtirken, La Clave'nin radyo muhabiri Felipe Bianchi, “Real Betis veya Türkiye'ye gitmesi çok zor. Valencia ilem görüşüyor.“ ifadesini kullandı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol