Fenerbahçe'de Novak transferi an meselesi
29.06.2020 - 10:08
1/6
Yeni sezonda çok farklı bir kadro yapılanması içinde olan Fenerbahçe’de hareketlilik var. Sivasspor ile mukavelesi bitecek Mert Hakan Yandaş’ın işini bitiren sarı-lacivertliler hem dış piyasada hem de içeride taarruz halinde. (Türkiye)

2/6
NOVAK İLE SÖZ KESTİLER

İç piyasada ise bir süredir gündemde olan Trabzonsporlu Filip Novak olayında mutlu son var. Yönetim sezon sonu mukavelesi bitecek Çekyalı yıldız ile söz kesti.

3/6
3 ARTI 1 YILLIK SÖZLEŞME

30 yaşındaki oyuncuyla 1,4 milyon avro yıllık ücretten 3 artı 1 senelik mukavele yapılacak. İşin perde arkasında ise Trabzonspor’un da Novak’ı takımda tutmak için önerdiği yıllık ücreti 1,2 milyon avroya çıkardığı, ancak oyuncunun eşinin Trabzon’dan ayrılmak istediği ifade edildi.

4/6
ZANKA DÖNECEK

Bu arada iç transferde yönetimin başını ağrıtacak gelişme Zanka olayı. F. Düsseldorf’ta kiralık forma giyen Danimarkalı stoper geri dönecek. 1,7 milyon avro kazanan Zanka’nın iki yıl daha mukavelesi bulunuyor.

5/6
KENAN'A TAKİP

Ali Koç yönetimi, Bundesliga’da küme düşen Fortuna Düsseldorf’ta forma giyen forvet Kenan Karaman için de girişimlere başladı. Kenan Karaman’ın sözleşmesinde kulübü küme düştüğü için 2 milyon avro çıkış maddesi bulunuyor.

6/6
KAAN RADARDA

Öte yandan Kaan Ayhan’ı da buna yakın bir bonservis bedeliyle almayı hesaplıyor. İki oyuncuyu ikna için de Emre Belözoğlu’nun devrede olduğu belirtiliyor.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol