Ali Koç’un transferde fırsat kolladığı isimler
25.06.2020 - 09:42
1/7
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ikinci kez, “Koronavirüs pandemisi önümüzde transferde çok fırsatlar çıkaracak” açıklamasını yaptı. Başkan’ın yaptığı bu açıklamalar ise Fenerbahçe’nin takip ettiği ancak herhangi bir transfer hamlesi yapmadığı isimleri gündeme getirdi.

2/7
Yetenekleri ortada olan ancak takımlarıyla, taraftarlarla sorunlarıyla, istenen indirimle, maaşlarıyla takımlarına sorun çıkaran 5 ismin çok yakından takip edildiği bildirildi.

3/7
* Mesut Özil (Arsenal)

Kulübünün yaptığı indirime karşı çıktı. Bu yüzden istenmeyen adam haline geldi. Arsenal’ın sezon sonunda sözleşmesini feshetmesi gündemde.

4/7
* Talisca (Guangzhou)

Ocak 2021 yılına kadar Çin’e dönemeyecek. O döneme kadar futbola dönmeme ihtimali bulunmuyor. Bir takımda bu süreci geçirecek.

5/7
* Paqueta (Milan)

Büyük umutlarla alındı ama Milan’da hayal kırıklığı yarattı. Milan onu bir yıl başka bir takımda değerlendirmek istiyor. Kiralanarak Yeni Alex etkisi yaratabilir.

6/7
* Oscar (Shanghai)

Talisca ile aynı durumda. En iyi ihtimalle Ocak ayına kadar yada gelecek yılın Mart ayına kadar futbol oynamamayı göz önüne alamaz.

7/7
* David Silva (M.City)

City’den ayrılacak. ABD ve Katar’dan çok ciddi teklifler aldı. Ancak Mandzukic’in durumuna düşmemek için Katar’a ya da ABD’ye gitmek istemiyor. (Fotospor)

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol