Mehmet Demirkol: Fenerbahçe, ayrılığı iyi yönetemedi
25.06.2020 - 09:38
1/11
Spor Yorumcusu Mehmet Demirkol beIN Manşet programında, Fenerbahçe ile Obradovic'in ayrılığını ve gündemi değerlendirdi.

GECENİN YARISINDA AÇIKLANIR MI?

Basketbol Fenerbahçe'de Obradovic'le başlamadı ama zirveye Obradovic ile geldi. Böyle bir efsaneden gecenin bir yarısında ayrılınır mı?

2/11
İLETİŞİM AÇISINDAN KÖTÜ

Hayatımda böyle bir şey görmedim. Fenerbahçe yönetiminin içinde bulunduğu durum açısından kötü bir durum bu. İletişim tarafında bunun 'kötü bir geri dönüşü olabilir' diyebilmelilerdi.

3/11
SEYİRCİSİZ İSTEMEMİŞ OLABİLİR

Bu senenin seyircisiz oynanacak olması, acaba Obradovic'e 'Ben seyircisiz yapamam' dedirtmiş olabilir mi? Ya da bütçeden mecburi olarak yapılacak kısıtlamadan dolayı yeni bir zorluğun altına girmek istememiş olabilir mi?

4/11
YENİ DÜZENE ALIŞMAK İSTİYOR

Basketbol daha oyunculara evrilirken, futbol tam tersi yöne gidiyor gibi. Belki de Obradovic, bu yeni düzene alışmak için bir sene kenara çekilmeyi düşündü.

5/11
DAHA ÇOK ZARAR VERECEK

En önemli kısmı iletişim kısmı. Daha iyi bir ayrılık organize edilebirdi. Fenerbahçe'nin yönetimi zaten hedefte, bunun daha çok zarar vereceği kesin.

6/11
TARAFTARIN İLGİLENDİĞİ KISIMDA KÖTÜ

Fenerbahçe'de yönetimin çok iyi yönettiği çok iyi işler var ancak taraftarın ilgilendiği kısımda işler iyi gitmiyor. Futbolda ve basketbolda işler iyi değil. Taraftar buna bakıyor ve başka bir şeyle ilgilenmiyor.

7/11
İNSANLARI TESKİN EDEBİLİRLERDİ

İnsanların bu ayrılığın neden olduğunu anlamaları lazım. Kolay değil taraftara bir şey anlatmak ama iletişimden kastım bu. Süreç daha iyi yönetilebilirdi. Taraftarlık irrasyoneldir ama mümkün olduğunca anlatıp insanları teskin edebilirlerdi.

8/11
MERT HAKAN'A BU PARA VERİLİR Mİ?

Bir oyuncuya bugünlerde 2-3 milyon avro verilir mi? Mert Hakan benim çok beğendiğim bir oyuncu. Canavar gibi, fiziğini iyi kullanan bir isim ama bugünkü piyasada 2.5 milyon avro etmez. Bugünkü şartlarda tabii ki yanlış anlaşılmasın. Kulüplerin durumu ortada.

9/11
FALCAO SORUN OLUR MU?

'Van Persie misin Falcao' başlıklı haber hakkında Mehmet Demirkol: “Çok ilginç değil mi? Dünyanın her yerinde tanınacak iki forvet hakkında konuşuyoruz ama iyi olarak bahsedemiyoruz. Fenerbahçe'nin Van Persie diye sorunu olur mu? Şimdi de Galatasaray'ın Falcao sorununu konuşuyoruz.“

10/11
İPTAL EDİLEN GOL İLE İLGİLİ

Galatasaray-Gaziantep FK maçındaki endirekt serbest vuruş kararı hakkında Mehmet Demirkol: “Hakem 2009 yılından beri verilmeyen kararı verirken, acaba penaltı olur mu diye vermiş olamaz. Kararın nedeni bir sonraki olayla ilgili değil, bir önceki kararla ilgili. İptal edilen gol ile ilgili bir karar.“

11/11
ÇIKAR ÇATIŞMASI OLUR

Yasal olarak hakemlerin başka bir profesyonel iş yapmalarını engelleyen bir şey yok ancak hakemler başka bir iş yapmamalı. Diyelim ki otel işletiyorsun, geldi bir yönetici oteline kalmaya. Almıyorum diyebilmelisin. Zaten çok iyi para kazanıyorsunuz, bir de otel işletmeye ne gerek var? Bu durum otomatik olarak çıkar çatışması doğurur.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol