Fenerbahçe Beko'da deprem! Obradovic'in ardından...
24.06.2020 - 20:41
1/14
Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli takımdaki 7 yıllık kariyerinde 1'i Avrupa şampiyonluğu olmak üzere 11 kupa kazanma başarısı gösteren Başantrenör Obradovic'in takımdan ayrıldığını duyurmuştu.

2/14
Dün gece yapılan açıklamada “Bilindiği üzere değerli koçumuz Zeljko Obradovic geçtiğimiz hafta İstanbul’a gelmiş ve yeni sezon planlaması için Başkanımız Ali Koç ve Başkan Vekilimiz Semih Özsoy ile bir araya gelmiştir. Yapılan görüşmelerin ardından koçumuz geçtiğimiz cuma günü ülkesine dönmüş ve son kararını ailesi ile görüştükten sonra vermek istemiştir. Üzülerek belirtmek isteriz ki, koçumuz bugün itibarıyla yanıtını kulübümüze iletmiş ve bir yıl boyunca takım çalıştırmama kararı almıştır“ ifadeleri kullanılmıştı.

3/14
Sırbistan basını ayrılığı sürpriz olarak değerlendirdi

Obradovic’in ayrılığı, ülkesi Sırbistan'da büyük yankı yarattı. Telegraf, ‘İstanbul’da şok’ başlığını atarken, “Her zaman birlikte başarılı bir çalışma ortaya koydukları için böyle bir şey beklenmiyordu” ifadelerini kullandı.

4/14
BLIC: “Obradovic Fenerbahçe’yi bırakarak en beklenmedik kararı aldı.” B92: “Avrupa’nın en başarılı basketbol coachu Fenerbahçe’den ayrıldı. Şimdi nasıl bir adım atacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.”

5/14
'Bir devir sona erdi'

HOTSPORT: “Bir devir sona erdi. Obradovic Fenerbahçe’den ayrıldı, basketbola geçici olarak elveda dedi.”

6/14
Marca: Bütçenin azalacak olması ayrılığı getirdi

İspanyol Marca sitesi, ilginç bir iddia ortaya attı. Sırp antrenörün ayrılığına ilişkin yazılan haberde, “Obradovic'in kararında ailesinden çok bütçenin azalacak olması ve yıldız isimlerin takımdan ayrılma ihtimali etkili oldu“ ifadelerine yer verdi.

7/14
Yaprak dökümü sürecek

Fenerbahçe Basketbol şubesinde yaprak dökümü Obradovic ile başlarken, İtalyan medyasının iddiasına göre yaprak dökümü sürecek.

8/14
Lastampa.it adlı internet sitesinin konu ile ilgili okuyucularına aktardığı bilgiler şöyle:

9/14
'Datome İtalya'ya dönecek'

“Artık Gigi Detome'nin Milano'ya gelmemesi için bir Obradovic engeli yok. 7 yıl süren ve 2017'de Euroleague şampiyonluğu ile taçlanan bu serüven, artık sona erdi. Fenerbahçe'de Obradovic'in ayrılığı, Datome'nin İtalya'ya dönmesini sağlayacak.

10/14
3 yıllık sözleşme teklifi...

Olimpia Milano koçu Ettore Messina, bilindiği üzere son zamanlarda Datome transferine yeşil ışık yaktığını dile getirmişti. Datome için Fenerbahçe'ye herhagi bir bonservis vermek istemeyen Milano, oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşmesini feshetmesini bekleyecek. Milano'nun Datome'ye önereceği 3 yıllık kontrat teklifi şu anda masada bulunuyor.“

11/14
Sloukas ve De Colo'nun da talipleri var

Ayrılıklar bunlarla sınırlı kalmayacak. Türk kulübü, yeniden inşa edeceği basketbol şubesinde yıldız isimlerle yollarını ayıracak. Bu isimler Sloukas ve De Colo olarak öne çıkıyor. De Colo'ya Virtus Bologna'nın ilgisi olduğu biliniyor.“

12/14
De Colo'nun 1 yıllık sözleşmesi var

Fenerbahçe Beko'da Nikola Kalinic, Derrick Williams, Joffrey Lauvergne, James Nunnally'nin sözleşmeleri sona erdi. De Colo ve Sloukas'ın 1'er yıllık, Datome ve Vesely'nin ise 2'şer yıllık sözleşmeleri bulunuyor.

13/14
İlk aday Ufuk Sarıca

Obradovic'in 1 yıl takım çalıştırmama kararını iletmesinin ardından başantrenör arayışlarına başlayan Fenerbahçe yönetimi iki ismi gündemine aldı. İlk isim Pınar Karşıyaka'yı tarihinin en önemli başarılarına ulaştıran Ufuk Sarıca...

14/14
Diğer aday Jasikevicius...

Diğer aday ise bir dönem Fenerbahçe Basketbol Takımı'nda da forma giyen Zalgiris Kaunas'ın Başantrenörü Jasikevicius...

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol