Emre Belözoğlu'nun transfer listesi ortaya çıktı!
24.06.2020 - 10:04
1/10
Sezonu kupasız noktalayan Fenerbahçe’de yeni dönemde sportif direktörlük görevini üstlenecek Emre Belözoğlu, yoğun bir çalışma programıyla görevine başladı.

2/10
Adeta 7 gün mesai yapan Belözoğlu, kadro yapılanması için çalışmalarını sıklaştırdı, transfer rotasını ayarladı.

3/10
Sivasspor’da parlayan yıldız Mert Hakan Yandaş başta olmak üzere transfer listesine önemli isimleri alan sarı-lacivertli isim, şampiyon olabilecek bir kadronun kurulması için çaba harcıyor.

4/10
İşte kaptan Emre’nin transfer rotası:

5/10
-Mert Hakan Yandaş: Listenin 1 numarası.. Sözleşmesi de sezon sonunda biten oyuncuyla görüşmeler olumlu yönde oldu. Mert Hakan’ın Emre Belözoğlu’na karşı ciddi bir saygısı ve sevgisi var. Mert Hakan’ın rotası artık Kadıköy’e döndü.

6/10
-Emre Kılınç: Emre Belözoğlu’nun sol öne ve sağ açığa düşündüğü Emre Kılınç da gelmeye sıcak bakıyor. Emre Belözoğlu’na çok saygı duyuyor. Benzer şekilde sözleşmesi bitiyor.

7/10
-Caner Erkin: Baştan düzenlenecek sol kanat için Caner Erkin isteniyor. Fenerbahçeli olduğunu daha önce belirtmesi, camiayı bilmesi ve kariyerindeki başarıları önemli bir etken. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

8/10
-Gökhan Gönül: Futbolu Fenerbahçe’de bırakması isteniyor. Dönmesine sıcak bakılıyor. Camiaya olan saygılı yaklaşımı da takdir topluyor. Beşiktaş’ta sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

9/10
Diğer ihtimaller

Kadroda birçok bölgede eksikler bulunuyor. Başta stoper ve forvet hattı olmak üzere bazı yerlere takviyeler gerekiyor. Sağ bekte Gökhan Gönül hedefinin yanında yabancı bir sağ bek arayışı olduğu da öğrenildi.

10/10
Gökhan Gönül’e alternatif olabilecek bir isim aranıyor. Hem maddi anlamda el yakmayan hem de makul bir isim hedefleniyor. Benzer şekilde forvette de Vedat Muriç’e göre pozisyon alınacak. Eğer Muriç beklentileri karşılayan bir teklif alırsa gelen parayla 2 forvet alınması planlanıyor. Muriç kalırsa da yeni bir plan olacak.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol