Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe değerlendirmesi!
22.06.2020 - 22:46
1/9
Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'deki son durumu beIN Sports'ta değerlendirdi. İşte Demirkol'un sözleri...

2/9
“LAZIM OLAN YERDE 1 GENÇ“

Genç fetişi var ya, 11 tane genç oynasın falan, böyle bir şey mümkün değil ama lazım olan yerde 1 genç, başka lazım olan yerde 1 genç daha bu formayı giymeli. Fenerbahçe Luiz Gustavo'yu alıyor, stopere koyuyor, hayatı boyunca bundan şikayetçi olmuş. Orta sahada kendini rahat hisseden bir oyuncu. Keza Lemina da öyle.

3/9
“KENDİNİ RAHAT HİSSEDERSİN“

Bir tane genç yok mu ağabey? Dirar orada oynuyor, Jailson orada oynuyor... Genç oyuncuyu boş pozisyonda oynatacaksın, geçen sene Fatih hocanın Ozan Kabak'a yaptığı gibi. Genç bir adamsın, bir tarafında ne olursa olsun Falette, önünde Gustavo ve milli takım oyuncusu Ozan Tufan var. Burada kendini rahat hissedersin.

4/9
“OLMUYORSA DA KAPATIN ALTYAPIYI“

Koyarsın ve oluyor mu, olmuyor mu görürsün, olmuyorsa da o altyapıyı kapat. Bunları anlamakta güçlük çekiyorum. Bu kadar oyuncuların yerini değiştirerek oynama çabası yanlış. Beşiktaş'ta 11 tane genç çocuk U21'de oynar. Bir altyapı 2 senede 1 oyuncu veriyorsa başarılı altyapıdır, Toschack söylüyordu.

5/9
“TAHİR KARAPINAR YIPRANIYOR“

Tahir Karapınar öyle bir yükün altında ki... Kararları veren o değil ama herkesin önünde o var. Sorumluluğu da yok aslında ve yıpranıyor. Kötü oldu, iyi gitmiyor.

6/9
“VEDAT MURIQI VEGAN OLMUŞ“

Fenerbahçe sezon başından beri şampiyonluğun güçlü adayıyken de gol yiyen ama atan bir takımdı. Vedat Muriqi'yi eşi çiğ etle besliyordu ya, vegan olmuş. Bezelye, brokoli falan herhalde, iş değişmiş. Düşüş var. Sörloth'un nasıl geldiğine bak... Fenerbahçe'nin hücum gücünde düşüş var, savunmayı düzeltmesi zaten mümkün değildi, tamir edecekti.

7/9
“GEÇEN SENEDEN KÖTÜ BİTEBİLİR“

Fenerbahçe 46 gol atmış, 16 topu direkten dönmüş. Bunu beceriksizliğe mi, şanssızlığa mı sokarsın bilmiyorum ama Fenerbahçe savunmasını tamir edemedi, hücumda sorun yaşıyor. Fenerbahçe geçen seneden kötü bitirebilir ligi. Geçen sene küme düşme hattından çıktı, tarihinin en kötü sezonu derken 6. bitirdi, bu sezon 7. sırada.

8/9
“BAŞKA ŞEYLER DENEMEK LAZIMDI“

Fenerbahçe'nin ön tarafındaki 5 oyuncu stabil, kimse markajdan çıkmıyor, hareketlilik zayıf. Fenerbahçe'nin 1 ve 2. bölgede ezberi yok, 3. bölgede de ezberi bozacak kalite yok. Sezon başında Max Kruse bir şeyler yapıyordu, Vedat canavar gibiydi. Fenerbahçe başka şeyler deneyebilir şu anda. Mevlüt ile Vedat'ı bir arada, stoperi şaşırtacak şekilde oynayabilir. Luiz Gustavo dışında, bu adam yerinden kıpırdamasın diyeceğin bir adam yok, başka bir şeyler denemek lazımdı. 7 tane genç oynasın ile olmaz iş, 1-2 tane, ihtiyaç olan yerde çıkar, oynar. Fenerbahçe'nin sol beki yoksa altyapıdan bir sol bek, stoperi yoksa altyapıdan bir stoper çıkaracak.

9/9
“ALİ KOÇ DIŞARIDAN BAKSAYDI...“

Ali Koç dışarıda olsa ve Fenerbahçe'ye bir taraftar olarak baksa, şu anda Fenerbahçe iyi yönetiliyor demez. Fenerbahçe'de dert sadece takım falan değil, ekonomi dert. Parayı koyarak halledebileceğin bir durum yok. Bunu sukunetle, doğru organizasyonla halledebilirsin. Fenerbahçe de ciddi depresyonda, buradan çıkması, kendini tedavi etmesi lazım. Gençlere de yazık olur, yazık edersiniz. Mutlu olmayan bir çiftin evindeki çocuklardan mutluluk çıkması mümkün değil ya, onun gibi. İlk yapılması gereken şey, ruhsal olarak tedavi görmek, sakinleşmek. Bu federasyon kavgasına ne gerek vardı? Nihat Özdemir'in hatası yok demiyorum ama bu kadar büyütmeye ne gerek vardı, kime ne faydası var?

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol