Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu! İlk uçakla geliyor
05.06.2020 - 11:20
1/10
Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için yaklaşık 3 aydır arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, yeni hocasına kavuşuyor. Haftalar süren görüşmelerin ardından sarı-lacivertliler tecrübeli isim ile anlaşma sağladı. Kanarya'nın yeni hocasının uçuşlar başlar başlamaz İstanbul'a geleceği ortaya çıktı. İşte detaylar...

2/10
Ligin ikinci yarısında oynadığı son 7 maçta galibiyet yüzü göremeyen ve şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olmuştu.

3/10
Teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Divan Kurulu Toplantısı'nda yerli ve yabancı 3 teknik adamla görüştüklerini açıklamıştı.

4/10
Kanarya'nın adı Nenad Bjelica, Erol Bulut, Abdullah Avcı ve Okan Buruk gibi isimlerle anılırken, arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler mutlu sona ulaştı.

5/10
Sarı-lacivertliler, uzun süredir görüşme halinde olduğu Nenad Bjelica ile her konuda anlaşma sağladı.

6/10
BJELICA İLK UÇAKLA GELİYOR

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istifasının ardından görüşülen üç isimden biri olan ve büyük ölçüde anlaşma sağlanan Nenad Bjelica'nın, yurt dışı uçuşları başlar başlamaz İstanbul'a geleceği açıklandı.

7/10
Şu anda Avusturya'daki evinde bulunan 48 yaşındaki teknik adam ile ilgili bir haber yayımlayan Hırvat gazetesi Sportske Novosti, Bjelica'nın Türkiye'ye gitmeye hazırlandığını ve Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya hazır olduğunu yazdı.

8/10
Fenerbahçe ile görüştüğünü doğrulayan Bjelica hakkında, daha önce Türkiye'de Karabük ve Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor'dan da açıklama geldi.

9/10
Hırvatistan basınından Index. hr'ye konuşan Tudor, “Bjelica, muhteşem bir teknik direktör! Fenerbahçe için iyi bir seçim olur.

10/10
Bir rakibi olarak söylüyorum, sürekli sürprizler yapıyor. Hazırladığı taktiklerle, rakip teknik adamları şaşırtmayı başarıyor“ yorumunu yaptı. (Fotomaç)

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol