Fenerbahçe'de sol bek operasyonu! Vedat Muriç devreye girdi!
02.06.2020 - 11:59
1/12
Hasan Ali Kaldırım ile sözleşme uzatması beklenmeyen Kanarya sol bek arayışına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin gündeminde ise 4 tane yıldız oyuncu bulunuyor. Fenerbahçe'nin Kosovalı forveti Muriç de transferde devreye girdi.

2/12
Gelecek sezon alternafli ve iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

3/12
Hasan Ali Kaldırım ile sözleşme uzatması beklenmeyen Kanarya sol bek arayışına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin gündeminde ise 4 tane yıldız oyuncu bulunuyor. Fenerbahçeli yöneticiler, Hasan Ali'nin ayrılması ihtimaline karşı bu isimlerden ikisini kadroya dahil etmek istiyor.

4/12
L. Moskova'nın 30 yaşındaki sol beki Maciej Rybus'u listenin ilk sırasına çıkaran F.Bahçe, Rus ekibiyle görüşmeleri son aşamaya getirdi. Yıldız ismin de sarı-lacivertli formayı giymeye sıcak bakıyor.

5/12
Asamoah yine listede

Ancak taraflar henüz anlaşamadığı için Fenerbahçe devreye girip transferi bitirmek istiyor. Sarı-lacivertli takım, Nabil Dirar'ın Fas Milli Takımı'ndan arkadaşı Mohammed Nahiri ile ilgileniyor.

6/12
Fas'ın Wydad kulübünde forma giyen 28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kanarya'nın sol bek için son adayı ise Asamoah. Inter'den ayrılma kararı alan 31 yaşındaki Ganalı sol bek de gündemdeki yerini koruyor. F.Bahçe'nin hangi isimleri alacağı merakla bekleniyor.

7/12
Kupa koleksiyoncusu

Maciej Rybus, kariyerinde bir çok kupa kazandı. Başarılı sol bek, Polonya'da forma giydiği Legia Warszawa ile başarıdan başarıya koştu. Rybus, Warszawa forması ile 2008, 2011 ve 2012 olmak üzere üç kez Polonya Kupası ve 2009'da lig şampiyonluğunu kazandı.

8/12
Daha sonra Lokomotif Moskova'ya gelen yıldız isim burada da birer kez lig, kupa ve Süper Kupa'yı kaldırma başarısı gösterdi. Polonyalı oyuncu, milli takım formasını da 55 kez terletti.

9/12
Vedat Muriç tavsiye etti

Öte yandan Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan Vedat Muriç, sarı-lacivertlilere saha dışında da hizmet ediyor. Finansal sıkıntılar sebebiyle, transferde ekonomik isimlere yönelen sarı-lacivertliler Muriç'in millĂ® takımdan arkadaşı Elba Rashani için temaslara başladı.

10/12
Vedat'ın tavsiyesi üzerine 27 yaşındaki Kosovalı sol açığın menajeriyle görüşmelere başladı. Kariyerini Norveç'te sürdüren Rashani'nin 31 Aralık 2020'ye kadar Odds BK'yle sözleşmesi var.

11/12
Piyasa değeri 550 bin avro olan Rashani'nin sözleşme bitimine altı ay kala serbest kalacak olması Fenerbahçe'nin elini güçlendirirken, Kosovalı forvetin cüzi bir meblağ karşılığı transferi mümkün görünüyor.

12/12
Kosova basını Vedat Muriç'in Elba Rashani'yi Fenerbahçe'ye önerdiğini yazarken, Norveç ve Danimarka'da Brondby, Norveç'te Rosenborg formalarını giyen 27 yaşındaki sol açığın da transfere sıcak baktığını belirtildi. (Türkiye)

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol