Fenerbahçe transfer bombasını patlatıyor! Genç yıldız bedelsiz gelecek
02.04.2020 - 11:42
1/14
Sezonun ikinci yarısında yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışından uzaklaşan Fenerbahçe'de gözler şimdiden gelecek sezona çevrildi. Teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına kimin geçeceği merak konusu olan sarı-lacivertlilerde corona virüsü salgını nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmaları hızlandı. Bu doğrultuda arayışlarını sürdüren ve yeni sezonda takımı gençleştirmeyi hedefleyen yönetimin 20 yaşındaki yıldız futbolcunun transfer için harekete geçtiği öğrenildi. Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

2/14
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ligin ikinci yarısında yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla zirve yarışından kopan Fenerbahçe'de yaz transfer dönemi için çalışmalara start verildi.

3/14
Teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdıktan sonra başka bir teknik adamla anlaşma sağlamayan sarı-lacivertliler, ilk olarak teknik direktör sorununu çözmeyi planlıyor.

4/14
Bu doğrultuda adı Erol Bulut, Unai Emery, Tayfun Korkut, Christoph Daum, Mircea Lucescu ve Yalçın Koşukavak gibi isimlerle anılan Sarı Kanarya, kısa süre içerisinde yeni teknik direktörü takımın başına geçirerek transfer çalşmalarını hızlandırmayı amaçlıyor.

5/14
Öte yandan corona virüsü salgını nedeniyle lige verilen arayı fırsata çevirmek isteyen sarı-lacivertli yönetimin oyuncu arayışları devam ediyor. İspanyol basınının iddiasına göre, Gelecek sezon takımı gençleştirmeyi planlayan Fenerbahçe, Atletico Madrid'in 20'lik yıldızını gündemine aldı. İşte detaylar...

6/14
FENERBAHÇE'YE 20'LİK YILDIZ: RIQUELME

İspanya basınında çıkan haberlerde Atletico Madrid'in gelecek vaat eden oyuncusu Rodrigo Riquelme'nin sarı-lacivertli kulübün radarında olduğu belirtildi.

7/14
SIMEONE KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Diego Simeone'nin A takıma almayı düşünmediği 20 yaşındaki oyuncunun, sürekli oynayabilmek için sezon sonunda biten sözleşmesini uzatmadan Atletico Madrid'den ayrılacağı iddia edildi.

8/14
2000 doğumlu Riquelme'nin bir süredir Celtic ve Rangers başta Avrupa'nın değişik takımlarıyla görüşmeler yaptığı ancak parayı göz önüne alması halinde Fenerbahçe'den gelen teklifi değerlendirebileceği belirtildi.

9/14
Son dönemde genç oyuncuları kadrosuna katmaya önem veren sarı-lacivertli kurmayların, Riquelme'yi, “yetiştirici bir teknik adamla anlaşıp, gençlere önem veren bir takım kurma“ sözüyle ikna etmeye çalışacağı gelen bilgiler arasında.

10/14
GRIEZMANN'A BENZETİLİYOR

Marca, oyun tarzıyla Griezmann'a benzetilen Riquelme'nin hızı ve top sürmedeki yeteneği ile dikkat çektiğini yazdı. 20 yaşındaki oyuncu ceza sahası ve çevresinden attığı etkili şutlarıyla da tanınıyor.

11/14
RIQUELME KİMDİR?

Tam adı Rodrigo Riquelme Reche olan futbolcu, 2 Nisan 2000 tarihinde İspanya'nın Madrid kentine dünyaya geldi.

12/14
Atletico Madrid altyapısında başladığı futbola aynı takımda devam eden İspanyol oyuncu, her iki kanadın yanı sıra forvet arkasında da forma giyebiliyor.

13/14
La Liga'da bu sezon Atletico Madrid formasıyla 18 dakika şans bulabilen Riquelme, İspanya Genç Takımlar Ligi ile UEFA Gençlik Ligi'nde 28 maçta 7 gol ve 6 asist üretti.

14/14
Genç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 2.5 milyon Euro.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol