Cristian Baroni: "En önemli şeyleri Türkiye'de öğrendim"
01.04.2020 - 21:18
1/11
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Cristian Baroni, beIN Sports'a konuştu. Brezilyalı futbolcu gündem üzerine ve Fenerbahçe kariyeri üzerine açıklamalarda bulundu.

2/11
UMARIM EN KISA SÜREDE BU GÜNLER BİTER

Ülke durdu şu anda. Bu sadece Brezilya için geçerli değil. Tüm dünya aynı konuyu konuşuyor. Ben antrenemanımı evde aynı düzende devam ettiriyorum. Aynı zamanda çocuklarımla vakit geçiriyorum ki; zaten biz evde vakit geçirmeyi seven bir aileyiz. Birbirimize çok dikkat etmeye gayret gösteriyoruz. Hepimizin ailemize çok dikkat etmemiz gerekiyor. Bu virüsün bulaşmaması için ailemizde tedbirleri alıyoruz. Umarım en kısa sürede bu günler biter ve normale dönebiliriz.

3/11
YEMEK YAPMAYI BECEREMİYORUM

Bazen yemek yapmayı deniyorum ama yemek yapmayı bilmiyorum. Eşim iyi yemek yapıyor, yakın arkadaşlarım yapıyor ama benim için öyle bir durum söz konusu değil.

4/11
EN ÖNEMLİ ŞEYLERİ TÜRKİYE'DE ÖĞRENDİM

Çok şey öğrendiğim, hayatımın çok kıymetli dönemi Türkiye. Benim en önemli şeyleri öğrendiğim dönem Türkiye. Aslında çok yeni bir sayfaydı ama Türkler o kadar güzel kucak açtılar ki, adaptasyon süreci hemen geride kaldı. Türkiye'yi özledim, arkadaşlarımla hala konuşuyorum. Lig şampiyonlukları yaşadım, kupalar kazandım.

5/11
BİR VEDA MAÇIYLA AYRILABİLMEK İSTERDİM

Mutluluklarım üzüntülerden fazlaydı. Sadece bir veda maçıyla ayrılmak isterdim, Fenerbahçe taraftarına veda etmek isterdim ama Fenerbahçe'yi çok seviyorum hala. Kulübü takip ediyorum, Türkiye'yi ve Fenerbahçe'yi çok özledim. Şükran duyuyorum Fenerbahçe'ye karşı. O dönemde birlikte çalıştığım, Aziz Yıldırım başta olmak üzere birçok insan benim hayatımda önemli yer edindi. Türkiye'yi hasretle anıyorum.

6/11
TÜRK OYUNCULAR GÜZEL İZLER BIRAKTILAR

Emre'nin çok yardımı oldu, yanına Volkan'ı yazabilirim. Kuyt, Sow, Webo, Alex yazılabilir. Bekir, Raul Meireles bana çok yardımcı oldular. Bana oyunun nasıl oynandığı konusunda da destek verdiler.

7/11
BENDE AYKUT KOCAMAN'IN YERİ AYRIDIR

Bir kişinin yeri ayrı, o da Aykut Kocaman'dır. Beni Türkiye'ye o getirdi ve hep o özgürlüğü verdi, her zaman yanımda olduğunu hissettirdi. Başkanımız Aziz Yıldırım da öz oğluymuş gibi davrandı, beni çok sevdiğini hissettirdi. Bu insanların hayatımın belli aşamasında benimle olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum.

8/11
KONUŞAMASAK BİLE SEVGİM KALICI

Webo'yla sık konuşuyoruz, Sow ile de internetten konuşuyoruz. Aykut Kocaman ile çok az konuşuyoruz. Bazen birbirimize iletmek istediğimi mesajları iletiyoruz ama konuşamasak da, benim sevgim baki.

9/11
TRABZONSPOR MAÇLARI ÖZELDİ

Fenerbahçe forması giydiğim dönemden çok fazla maç var. Hayatımın en önemli bölümünü Fenerbahçe'de geçirdim. Herkesin kafasında Galatasaray maçları büyük gözükürdü hep, apayrı tabi ama benim için Trabzonspor maçları çok özel olmuş. Trabzonspor maçlarında fazla gol attım, özel maçlar oldu. Benim için keyif veren, iz bırakan goller oldu. Takımın kazanmaya ihtiyacı olduğu Trabzonspor maçlarında iyi oynayıp, gol de atıyordum.

10/11
BİR SÜRE DAHA DEVAM ETMEK İSTİYORUM

Şu anda hala futbol oynuyorum, bir süre daha futbol oynamaya devam etme düşüncem var. Benim şöyle hayalim var, ben Fenerbahçe formasıyla bir maç daha Kadıköy'e çıkmak istiyorum. Veda etme şansım olmadı, umarım bu rüyam gerçek olur. Bu rüyayı gerçekleştirirsem, futbolu bırakınca ne yapacağıma bakacağım. Bir planım yok şu anda. Futbolda her zaman güncel kalmalısınız.

11/11
OĞLUM FUTBOLDA BENDEN BİN KAT DAHA İYİ

Oğlumun futbolcu olmasını isterim. Oğlum futbolda benden bin kat iyi, şu anda Corinthians'ın altyapısında, gelecek vadediyor. Gözüm üzerinde, o da isterse, bence geleceği güzel olacak.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol