Fenerbahçe'de 'limit' hesapları
24.01.2020 - 10:52
1/5
TFF Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin harcama limitine 16 milyon TL'lik bir ekleme yaptı. Fenerbahçe, Falette'nin lisansı çıkaracak ve Ricardo Rodriguez transferini bitirebilecek mi? İşte son durum...

2/5
Artıya geçildi mi?

Fenerbahçe, harcama limitinde henüz artıya geçemedi. Ancak eksi 20 milyon TL seviyelerine geldi. Bu hesaplamaya İnter'e gönderilen ve yarım sezonluk maaşından tasarruf edilen Moses dahil değil... Moses'ın yaklaşık 1.5 milyon Euro yarım sezonluk maliyeti olduğu düşünüldüğünde sıfıra oldukça yaklaşıldı. (Sabah)

3/5
Falette'e lisans çıkacak mı?

Falette'in lisansının çıkarılabilmesi için harcama limitinde artıya geçilmesi gerekiyor. Oyuncunun yarım sezonluk 400 bin Euro maaşının bulunduğu ve bu nedenle Moses dışında bir isim dahi gönderilirse Falette'in lisansının çıkarılabileceği ifade edildi.

4/5
Gidecekler ne durumda?

Miha Zajc konusunda Brescia ile anlaşma çok yakın. Bu yeni gelişmenin ardından Adil Rami, Alper Potuk ve Mehmet Ekici gibi isimlerin gönderilmesi yeniden gündeme gelebilir. Bu isimlerin yarım sezonluk maaşından kurtulması halinde Fenerbahçe sol bek alabilir.

5/5
Sol bek transferi olacak mı?

Yeteri kadar oyuncu gönderilirse, F.Bahçe transferinde sona yaklaştığı Milanlı Ricardo Rodriguez transferini de açıklayabilir. Bunun için 31 Ocak saat 18.00'e kadar vakti bulunuyor. Rodriguez transferi için sadece bir oyuncu göndermek yeterli olmayabilir.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol