Mehmet Demirkol'dan gündeme dair açıklamalar
23.01.2020 - 10:05
1/9
Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, gündeme dair yorumlarda bulundu. İşte Demirkol'un beIN Sports'taki o sözleri...

2/9
YETERLİ GÖZÜKTÜ

Sezon başından beri hiçbir yeterliliği görünmeyen Adil Rami, gayet yeterli gözüktü. İlk 60 dakikadaki oyun nedeniyle kimsenin defosu gözükmedi. 60. dakikadan sonra, biraz kopma başlayınca, takımın boyu uzamaya başlayınca herkesin defoları çok net bir şekilde ortaya çıktı. Aslında işin özeti bu.

3/9
MUTLAKA BİR ŞEY VARDIR

Neden oynamıyor diye soruyorsun Ersun Yanal gibi tecrübeli bir teknik adam neden oynatmasın. Mutlaka bir şey vardır. Bu takımın içinde neden Ferdi'nin bu kadar az süre aldığını anlayamıyorum. Bence Ersun Yanal'ın anlatması lazım çıkıp. Böyle bir zorunluluk tabi ki yok ama faydalı. Mümkün olduğunca açık olmak lazım. Belli ki bir yerden eksik.

4/9
ŞAHANE...

Luiz Gustavo'ya ayrı bir parantez açmak lazım. 4.-5. hafta burada konuşuyorduk 'Bu muymuş Luiz Gustavo, bizim o bildiğimiz adam bu değil, daha fazlası lazım.' diye. Hakikaten şahane bir profesyonellik örneği gösteriyor. Mevzuyu, saha içinde en iyi anlayan o. Ligi ve rakipleri çözdü. takımının açıklarını, defolarını çözdü. Her yere yama oluyor. Ligi ve oyunu, 10 yıldır ligde top oynayan, Türkçe'yi de bilen oyuncudan daha iyi anladı, her yere koşturuyor. Arkadaşları onu biraz anlarlarsa hem onlar yükselecek hem de kendisi daha da yükselecek.

5/9
NİYE SAHADA OLMASIN

Bu ülke, enerjisini o kadar çok boş şeylere harcıyor ki. Ülkenin futbol dünyasında bunu 10’la çarp. Böyle bir enerji kaybı olamaz ya.Fenerbahçe-M. Başakşehir maçında sahada Muriqi olsun mu olmasın mı tartışması dönüyor. Muriqi olsun abi sahada, niye olmasın yani. Bence, Muriqi sarı kartı bilerek gördü. Ama bence. Muriqi çıkıp da derse 'Hayır bilerek görmedim', ben ne diyeceğim ona? Hayır, bilerek gördün mü diyeceğim?

6/9
ARDA NE YAPACAK?

Bu şey demek herhalde değil mi, yazın yapılacak bu transfer. Peki Arda ne yapacak bu kadar süre? O kadar belirgin bir fikir ayrılığı var ki. Yönetim ve başkan, net olarak hayır diyor. Hayır demekle kalmıyor, 'Bu konuda hocamız bizden bir şey istemedi, Arda'nın adı bile geçmedi' diyor. Hoca, kamuoyuna konuşurken söylüyor da Mustafa Cengiz'e ve yönetime sorulduğunda diyor ki 'Adı bile geçmedi'.

7/9
BAŞKA KİM SÖYLEYEBİLİR

Dün, 1- Ali Sami Yen, 2- Fatih Terim dediğimde 'Ya olur mu öyle şey' falan diye tepki geldi. Kim işte? Fatih hoca. Bunu başka kim söyleyebilir ya, 'Ya Ben Arda'nın yeniden dönmesini istiyorum.' diye Galatasaray camiasında başka kim söyleyebilir? Yani söyler de sonra ne olur? 'Dalga mı geçiyorsun' derler. Bir de şunu derler 'Sen, Fatih hocaya yaptıklarını unuttun mu?' derler. Dolayısıyla Fatih hoca, çok net bir şekilde 'Arda'ya 2. bir şans verilmeli' diyor.

8/9
KİME NE FAYDASI VAR

Bu transfer olacaksa da olsun bir an önce de Arda, antrenmana çıksın. Çünkü antrenmana çıkmamış bir Arda'nın ya da hazirana kadar antrenmana çıkmayan bir Arda'nın kime ne faydası var?

9/9
ARKASINDAKİ 3'LÜ BELLİ DEĞİL

Burak'ın gol atma sorunu bence arkasındaki üç oyuncuyla alakalı. O 3 oyuncunun kim olduğunu bile söyleyemiyorsun ki.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol