Ersun Yanal'ın işaret ettiği 8 isim
08.12.2019 - 22:47
1/9
Ersun Yanal, Gençlerbirliği'ni 5-2 mağlup ettikleri maçın ardından, “Bazı oyuncularımızın elbette performansından memnun değiliz. Sakat olmaları, bizden uzak kalmaları sebebiyle uyum yakalayamadılar. Bunu yakaladıktan sonra farklı bir boyuta geçeceğiz.“ ifadelerini kullandı. İşte Yanal'ın bu sözlerinin hedefindeki isimler...

2/9
MATHIAS ZANKA

Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi, ligde ilk kez Gençlerbirliği maçında yedek bekledi. Ersun Yanal, maç öncesindeki flaş röportajda da durumun sakatlıkla ilgisi olmadığını söyledi. Sadık'ın yükselen performansıyla birlikte Zanka, yedek kulübesinin yolunu tuttu.

3/9
MAX KRUSE

Fenerbahçe'nin Alman yıldızı, Süper Lig'deki ilk golünü Gençlerbirliği'ne karşı boş kaleye attı. Hücumdaki pas kalitesi ve oyun görüşüyle fark yaratan 10 numara, fizik olarak oldukça geride. Göztepe karşılaşmasında da vasatı aşamadı. Gençlerbirliği maçında biraz daha diri görünse de fizik olarak alması gereken mesafe olduğu açıktı.

4/9
MAURICIO ISLA

Sakatlıktan yeni çıkan Mauricio Isla, Gençlerbirliği maçında asist yaparak parladı ancak savunmada zaman zaman aksadı. Sakatlıktan çıkan Isla, fizik olarak geride. Ersun Yanal, ilerleyen süreçte onun da mesafe kat etmesini bekliyor.

5/9
ADIL RAMI

Fenerbahçe'nin Fransız stoperi, ilk devrenin sonuna gelinmesine rağmen halen istenilen seviyeye gelemedi. Ligde sadece 45 dakika oynayan ve onda da gole sebebiyet veren hata yapan Rami, ilk 90 dakikasını kupada İstanbulspor'a karşı oynadı. Ersun Yanal, maç sonu yaptığı röportajda Rami'nin planları içerisinde olduğunu belirtti ancak ritmini yakalayamazsa forma şansı bulması zor.

6/9
VICTOR MOSES

Son haftalardaki savruk oyunuyla tepki çeken Victor Moses, sakatlandı ve ilk devreyi kapattı. Sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek. Moses, sakatlıktan dönüşünde de formunu yakalayamazsa dakika alması zorlaşacak.

7/9
HASAN ALİ KALDIRIM

Fenerbahçe'nin deneyimli sol beki Hasan Ali Kaldırım, hatalı presi ve yerini boşaltması sonrası ilk gole sebebiyet veren hatayı yaptı. Sarı lacivertlilerin en çok koşanı olmasına rağmen hücumda da verimli olmakta zorlandı. Fiziksel olarak sorunu olmamasına rağmen yükselen tempoya adapte olmakta zorlanan Hasan Ali Kaldırım, yerine biri alınması halinde formasını kaybedebilir.

8/9
MEVLÜT ERDİNÇ

Başakşehir'den transfer edilen 32 yaşındaki Mevlüt Erdinç, bu sezon 5 maç karşılaşmada sadece 125 dakika süre alabildi ve gol atamadı. Geçen sezon Antalyaspor formasıyla 24 maçta 12 gol ve 3 asist yapan Mevlüt, hem Muriqi ile forma rekabetine giremedi, hem de oynayabileceği maçlarda sakat olması nedeniyle oynayamadı. Mevlüt de bir türlü Ersun Yanal'ın gözüne giremeyen oyunculardan biri...

9/9
MIHA ZAJC

Fenerbahçe'nin Sloven oyuncusu, forma şansı bulduğu maçlarda bile göze çarpamadı. 3.5 milyon euro bonservis ücretiyle Empoli'den gelen 25 yaşındaki Sloven, bu sezon ligde 3 maçta 82 dakika süre alabildi. Kruse, Muriqi ve Mevlüt'ün sakat olduğu Malatyaspor maçında bile şans bulamadı. Zajc, Yanal'ın istediği oyun temposuna bir türlü çıkamadı ve gözden düştü.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol