Muriç ve Eljif neden Türk Milli Takımı’nı tercih etmedi?
06.11.2019 - 15:32
1/6
Ümit Milli Takım Eski Teknik Direktörü Abdullah Ercan’dan son dakika Vedat Muriç ve Eljif Elmas açıklaması geldi.

Abdullah Ercan tüm soruların cevabını canlı yayında açıkladı.

2/6
Vedat Muriç, Türkiye Milli Takımı’nı neden tercih etmedi? Eljif Elmas’a Türkiye Milli Takımı için teklif yapıldı mı? İşte detaylar....

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Abdullah Ercan şu ifadeleri kullandı:

3/6
“Vedat Muriç’in Türkiye Milli Takımı’nı neden tercih etmediği konusunda bilgi kirliliği var. Olayın birebir takipçisi olarak her şeyi anlatmak istiyorum. Vedat Muriç, 1994 doğumlu ve Kosovalı bir arkadaşımız. Vedat Muriç'i Giresunspor'da oynarken 3 kez izledim ve dönemin Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim'e oyuncu hakkında olumlu raporlar sundum. Fatih Hoca'nın da bilgisi dahilinde her şey gerçekleşti.“

4/6
“Biz böyle bir oyuncu bulduğumuzu anlattık ve dönemin Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ile de konuştuk. O dönem Fatih Hoca ve bizler Vedat Muriç’in A Milli Takıma kazandırılabilmesi için çok uğraştık. Vedat’ın bu noktada görüşü de olumluydu, Türkiye Milli Takımında oynayacağını ifade etti.”

5/6
“Fakat şöyle bir sıkıntı oluştu, Vedat’ın milli takımımızı tercih edebilmesi için birinci dereceden akrabasının Türk olması ve Türkiye’de yaşıyor olması gerekiyordu. Yani Vedat’ın Türkiye Milli Takımı’nı tercih edebilmesi için idari anlamda gerekli şeyleri yapamadık. Oyuncunun Türkiye'de birinci dereceden akrabasını bulamadık. Fatih Terim, Vedat Muriç'i çok istedi.”

6/6
“Fenerbahçe’ye transfer olmadan önce Eljif Elmas için de aynı girişimde bulunduk. Yine aynı sorunla karşılaştık. Vedat’ın o dönem A Milli Takıma kazandırılması noktasında Erkan Sözeri bize çok destek oldu. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim.”

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol