Fenerbahçe'ye sürpriz sol bek!
16.10.2019 - 11:36
1/8
Sol bekte Hasan Ali Kaldırım'dan başka alternatifi olmayan Fenerbahçe, Ukrayna Milli Takımı'nda da forma giyen Dinamo Kievli oyuncu Vitali Mykolenko'yu transfer radarına aldı.

2/8
Süper Lig’de zirve mücadelesi Fenerbahçe, devre arası transfer dönemi için de çalışmalarını sürdürüyor.

3/8
Bu çerçevede sarı-lacivertliler, milli takım haftasında EURO 2020 elemelerinde oynanan iki maçı yakın takibe aldı. Biri Ukrayna’nın Portekiz ile oynadığı maç, diğeri de Vedat Muriç’in takımı Kosova’nın Karadağ mücadelesi idi. Sarı-lacivertliler iki maçı da yerinden izledi.

4/8
Fenerbahçe’de ilk olarak sol bek pozisyonuna takviye arandığı ifade ediliyor. Kolarov transferinin gerçekleşmemesinin ardından Hasan Ali’nin de sakatlanmasıyla sarı-lacivertliler lige sol beksiz başladı.

5/8
Bu bölgeyi ise teknik heyet sağ bek ve sağ kanat oyuncusu Nabil Dirar ile doldurmaya çalışmıştı. Dirar da sakatlandı ve bir ay yok. İyileşen Hasan Ali’nin sakatlığının tekrar nüksetme riski söz konusu.

6/8
Bu sezon şampiyonluk yolunda sıkıntı istemeyen sarı-lacivertliler ikinci yarıya en hazır şekilde girmek istiyor. Bu nedenle alternatifin olmadığı sol bek pozisyonu için çalışmalar sürüyor.

7/8
Ukrayna Milli Takımının sol beki olan Vitali Mykolenko da bu çerçevede izlenen isimlerin başında geliyor. Portekiz karşısında ilk 11’de yer alan 20 yaşındaki futbolcu alternatifler listesinde ilk sırada geliyor. Dinamo Kiev forması giyen Mykolenko’nun piyasa değeri 6 milyon euro. Ayrıca “Kosova milli takımında çok iyi oyuncular var” uyarısını yapan Ersun Yanal’ın isteği sonrası Kosova’da da birkaç oyuncu takibe alınmış durumda. Sol bek dışında farklı bölgelere de bakılıyor.

8/8
Vedat Muriç sevgisi

Fenerbahçe ile sezona iyi bir başlangıç yapan Vedat Muriç, ülkesi Kosova’da çok seviliyor. Kosova Milli Takımı’nda oldukça başarılı bir dönem geçiren Muriç için önceki gece oynanan EURO 2020 elemeleri grubunda Karadağ maçı öncesi özel bir koreografi yapıldı. 25 yaşındaki forvete özel bir koreografi hazırlanırken, Aslan tasviri yapılması dikkat çekti. Karadağ karşısında 2-0 kazanırlarken bir de gol atan Muriç, taraftarların ilgi odağı oldu. Ayrıca taraftarlar ellerindeki pankartlarda Muriç için Aslan benzetmeleri yaptı. (Skorer)

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol