Fenerbahçe dosyayı hazırladı! İşte olay görüntüler
18.09.2019 - 12:47
1/10
Fenerbahçe’nin, hukukçuları tarafından titizlikle incelenen ve yasal olarak güvenilirliği kontrol edilen görüntüler de dava dosyasında yer aldı. O görüntülere ulaşıldı. (Fanatik)

2/10
Fenerbahçe cephesi itiraz dosyasına hatalı kullanıldığını iddia ettiği taç atışının tribün çekimini de ekledi. Kulüp avukatları ayrıca, canlı yayında yayıncı kuruluş ekranlarına yansımayan ancak yayıncı kuruluşta bulunduğu bilinen görüntüleri de talep etti. İtiraz dosyasında hem taç atışından yenilen gol, hem de Cisse’nin ceza sahası içindeyken attığı gol ile ilgili kanıtlar sunuldu.

3/10
Fenerbahçe’nin taç atışı ile ilgili yaptığı itiraz başlığının altına eklenen görüntülerde, atıştan önce topun oyun alanına geldiği görülüyor. Alanyasporlu bir futbolcu meşin yuvarlağa doğru hareketlenirken, aksiyonun yaşandığı bölgeye hareketlenen hakem Halis Özkahya’nın elini kaldırdığı ve taç atışını kullanan oyuncuya atışın yapılacağı bölge ile ilgili direktif verdiği görülüyor.

4/10
Pozisyonun devamında Alanyasporlu oyuncunun yaklaşık 15 metre kadar ilerleyip, golle sonuçlanan taç atışını kullandığı görülüyor. Ancak Fenerbahçe’nin elde ettiği görüntüde ses olmadığı için hakem Halis Özkahya’nın ilk atıştan önce düdük çalıp uyarıda bulunup bulunmadığı tespit edilemiyor.

5/10
Zira, Özkahya’nın uyarısıyla eş zamanlı olarak taç atışı kullanıldıysa kafalar iyice karışacak gibi. Ancak Özkahya önce atışın kullanılmasına izin verip, sonrasında tekrar kullanılmasını sağlayıp meşin yuvarlağı Fenerbahçe’ye vermediyse sorun hayli büyük.

6/10
TFF’nin, Fenerbahçe’nin itirazı sonrası hakem Halis Özkahya’nın görüşüne başvurması bekleniyor. Özkahya’nın, ‘yeniden atış kararı verdirmedim. Atışı yerinden kullanması için uyardım’ şeklindeki olası bir beyanı, işleri hayli değiştirebilir.

7/10
Fenerbahçe’nin itirazındaki önemli bölümlerden biri de canlı yayın esnasında maçı anlatan spiker Ercan Taner’in kullandığı ifadeler. Taner’in, hakem Halis Özkahya’nın atışı olması gerektiği yerden tekrar kullandırttığı yönündeki ifadesi Fenerbahçe avukatlarının üzerinde durduğu en önemli donelerden biri. Ancak Ercan Taner’in, hakem Halis Özkahya’nın uyarısını ‘atışı tekrar kullandırttı’ şeklinde aktarmış olma ihtimali de yüksek.

8/10
Zira yayıncı kuruluş, hatalı kullandığı ileri sürülen ilk taç atışı öncesi Fenerbahçe kalecisi Altay’ı yakın çekim olarak ekrana getirmiş, pozisyonu göstermemişti.

9/10
Yayıncı kuruluş Fenerbahçe'ye maçın görüntülerini verdikten sonra, beinsports.com'da yayınladıkları maç özetleri bölümündeki Alanyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasının özetine de bu görüntüleri koydu.

10/10
Fenerbahçe’nin bu akşam TFF’ye yapacağı itiraz sonrası yaşanacak gelişmeler merak konusu.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol