Şansal Büyüka: “Alper, üstüne para verse de Fenerbahçe'de oynayamz“
18.09.2019 - 12:41
1/10
ŞANSAL BÜYÜKA'DAN DEĞERLENDİRMELER

Milliyet gazetesi köşe yazarı ve duayen gazeteci Şansal Büyüka, Fenerbahçe’nin Alanyaspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşmayı köşesinde değerlendirdi. İşte o yazı…

2/10
''F.BAHÇE İNTİHAR PASLARINI AĞIR ÖDEDİ''

Fenerbahçe, “intihar pasları”nın faturasını çok ağır ödedi. Böyle bir futbol anlayışını Fenerbahçe’de ilk defa gördüm. Kendi ceza alanı üstünde, hatta içinde “Ver sağa, ver sola... At ortaya”... Yetmedi, bir daha sağa, bir daha sola, olmadı, dön kalecine... Alanyaspor başta basmadı. Baktı ki Fenerbahçe “intihar pasları” yapmakta ısrar ediyor, basmaya başladı, topları kaptı, golleri attı.

3/10
''ALTAY TEHLİKELİ OYUNDAN VAZGEÇMELİ''

Kaleci Altay da bu “intihar paslarına” ne kadar meraklı... Ceza alanı içinde ayağındaki topu iki-üç metreye atıyor. Üstelik bu paslarda rakip bir-iki defa bastı aldı, ama golü atamadı. Buna rağmen uyanamadı Fenerbahçe... Altay bu tehlikeli oyundan vazgeçmeli... Kendini de Fenerbahçe’yi de yakar.

4/10
''İKİSİ DE CANLI BOMBA''

Elinde iki stoperin var, Zanka ve Jailson, ikisi de “canlı bomba...” İlk golde Altay hatalı ama, Altay’ı bozan ve topu elinden kaçırmasına neden olan Zanka ... İkinci golü anlatmaya bile gerek yok. Jailson’un yaptığı tam intihar...

5/10
''ELİNDE SOPA, SAHADA KOVALARDI''

Emre’siz Fenerbahçe’yi merak ediyorduk, gördük. Tek kelime ile perişan... Emre her maçı doksan dakika oynayamayacağına göre Fenerbahçe’nin buna bir çare bulması lazım... Bir değil, birden fazla çare bulması lazım... Fenerbahçeli oyuncular Emre’nin sahada olmayışına yatıp kalkıp dua etsinler. Emre sahada olsa, bu “intihar paslarını” yapanları, bireysel hatalarla bu golleri yedirenleri, elinde sopa, sahada kovalardı.

6/10
''NE OLDU MAX KRUSE'NİN ATTIĞI TOPLARA''

Ne oldu Max Kruse’nin rakip savunmanın arkasına attığı toplara... Alanya maçında Tolga’ya çok şık bir asist yaptı, onun dışında hiç görünmedi. Deniz Türüç, Fenerbahçe forması giydiği günden beri futbol ve takıma katkı adına “sıfır” çekiyor.

7/10
FENERBAHÇE'DE OYNAYAMAZ

Ersun Hoca’nın takıntılarından biri Alper... Olmaz... Olmaz... Olmaz... Alper’in maaşını yarıya indirmesini bırakın, üste para verse bu haliyle Fenerbahçe’de oynayamaz. Ferdi Kadıoğlu olur mu, dilerim yanılırım ama kolay değil... “Olmaz”a yakın...

8/10
''TEK BAŞINA TAŞIYAMAZ''

Sezon başından beri defalarca yazdım. En iyi oynadığı maçlardan sonra bile yazdım. Fenerbahçe’yi koca sezonda tek başına Vedat Muriç taşıyamaz. Alanya maçında bunu çok net gördük.

9/10
''BU TRANSFER İNŞALLAH OLMAZ''

Fenerbahçe, stoper olarak Zanka’yı almaya hazırlanırken, Danimarka futbolunu çok iyi bilen eski Başkan Ali Şen’e, “nasıl oyuncu” diye sordum. Şen, “Bu transfer inşallah olmaz. Zanka hangi kulübe gittiyse dikiş tutturamadı” dedi.

10/10
''BAKMA MİLLİ TAKIMDA OLDUĞUNA..''

Şaşırdım, “o zaman nasıl oluyor da Danimarka Milli Takımı’nda oynuyor” diye sordum. “Bakma milli takımda olduğuna... Zaten direkt oynamıyor, bazen oynuyor” dedi. Fenerbahçe’de Zanka’yı izlerken, hep Ali Şen’in sözleri aklıma geliyor. Ne kadar haklıymış...

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol