Önder Özen: “Fenerbahçe, moral ve fizik olarak bitti“
17.09.2019 - 12:04
1/9
“F.BAHÇE, MORAL VE FİZİK OLARAK BİTTİ“

Önder Özen, Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 kaybettiği maçı beIN Sports'ta yayınlanan maç sonu programında değerlendirdi. İşte Önder Özen'in yorumları...

2/9
“FİZİK OLARAK EN HAZIR TAKIM ALANYASPOR“

Ligde 36 maç seyrettik. Bu 18 takım arasında fizik olarak en hazır, atletik yetenekleri en iyi takım Alanyaspor. Baskıya gittiklerinde organizeler. Caydırıcı bir baskı uyguluyorlar. Cisse'nin Premier Lig'deki performansına bakılıyor ama Almanya'da da çok iyi bir performansı vardı. Alanyaspor takımı için çok uygun bir futbolcu.

3/9
“F.BAHÇE'NİN YÜRÜYECEK HALİ KALMADI“

Fenerbahçe'yi karşılarken deplasmanı hissettirdiler. Golü de öyle bir zamanda buldular ki... Maçın sonuna doğru Fenerbahçe'nin yürüyecek hali kalmadı. Hem moral hem de fizik olarak bitti. Savunma oyuncularının acilen dönmesi gerekiyor.

4/9
“KULÜBEDE 3 TANE STOPER VARDI“

Fenerbahçe yıllardır 3 maç 7 puan başlayamadı. Şampiyon olduğu yıllar dahil. 2009-2010 sezonu dışında ben Fenerbahçe'nin böyle bir performansla başladığını hatırlamıyorum. Zanka oyundan çıktı ve orta sahadan bir oyuncu arkaya geldi. Kulübede 3 tane stoper vardı. Demek ki stoperler hiç düşünülmüyor. Sadık ve Serdar... Eğer bu stoperlerden birbirine benzeyen biri varsa ondan vazgeçebilirsiniz. Peki Mehmet Ekici'ye benzeyen bir orta saha var mı?

5/9
“DENİZ, KUSURSUZ YAPACAK“

Robben'in de ezber oyunları var. Deniz her zaman yaptığı şeyi ya kusursuz yapacak ya da oyun seçeneklerini geliştirecek. Robben çok hızlı. Çizgi opsiyonu kapalıysa önlem almak daha kolay olur.

6/9
“KISA PASLA ÇIKMAK YILLAR SÜREBİLİR“

Altay'ın kalecilik gelişimi ve eğitimi devam edecek. Altay Bayındır'ın belirgin bir yan top zaafiyeti var. Zanka'nın geriden top kullanma becerisi sınırlı. Kısa pasla çıkmakta ısrar etmeyebilir Fenerbahçe. Geriden kısa paslarla çıkmak istiyorsanız, gelişimi kusursuz hale getirmelisiniz. Bu yıllar sürebilir. Alanyaspor'un yapmak istediği şeyi hafta içi antrenmanla yapabilirsiniz.

7/9
“F.BAHÇE, MURIQI'Yİ HİÇ KULLANAMADI“

Ozan Tufan'ın ciddi hatası var 3. golde. Orijinal mevkisinde oynamamanın sıkıntısı var. Fenerbahçe, Vedat Muriç'i hiç bağlantıda kullanmadı. Fenerbahçe saha boşaltamadığında neden topu Muriç'in etrafına atmadı? Muriç'in bu özelliği gelişmiş. Böyle bir oyuncu yakalamışken bu kullanılabilirdi. Muriç'in boyu uzun ve fiziği var. Top atılsa oyunu değiştirebilirdi.

8/9
“MUSLERA HİÇ ISRAR ETMEDİ, ÖNE OYNADI“

Geriden oyun kurmaya çalışan ekiplerin hedeflerinden biri şu: En uçtaki oyuncuları bire bir bırakabilmek. Liverpool'un bütün aksiyonları ileri uç oyuncularını bire birde bırakmaktı. Galatasaray geçen sene geriden çıkmaya başladı. Rakipler baskı yapmaya başladığında Muslera öne oynadı, hiç ısrar etmedi.

9/9
“ALPER, SIK SIK PENALTI KAZANDIRABİLİR“

Alper formda bir oyuncu değil ama sık sık penaltı kazandırabilecek bir oyuncu. Welinton'la olan mücadelesinde penaltı kararı çıkabilirdi.

Diğer Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol