Ersun Yanal futbolcularıyla toplantı yaptı! İşte o konuşma...
18.08.2019 - 13:07
1/6
Fenerbahçe, Süper Lig'de yeni sezonu Gazişehir maçıyla birlikte açacak. Sarı-lacivertli takımın teknik patronu Ersun Yanal, bu maç öncesinde futbolcularla toplantılar yaptı. Yanal, hedeflerini ve camianın büyüklüğü konusunda oyuncularına mesajlar verdi.

2/6
Ersun Yanal yarım kalan hikayeyi tamamlamak istiyor

Son şampiyon hoca, yarım bıraktığı hikayeyi tamamlamak istiyor. Geçtiğimiz sezon kötü sonuçlarla taraftarlarını çok üzen Sarı-Lacivertli takım, şimdi Ersun Yanal’ın önderliğinde şampiyonluğa hazırlanıyor.

3/6
Yanal'dan 4. yıldız uyarısı

Deneyimli teknik adam, pazartesi günü lige yeni yükselen Gazişehir maçı ile Kadıköy’de taraftarla buluşacak öğrencilerine, unutulmaması gerekenleri anlattı. Ve bu sezon alınacak şampiyonluğun, ‘dördüncü yıldız’ anlamına geldiği de vurgulandı.

4/6
Ersun Yanal: “Saha dışının bir önemi yok“

Yanal, transfer söylentilerinin çalışmalarda kesinlikle konuşulmamasını istiyor. Ersun Yanal, takımıyla yaptığı toplantının girişinde tatlı bir dille, “Bizim işimiz transfer değil arkadaşlar. Fenerbahçe’de forma giyen her futbolcu belli kriterleri zaten aşmıştır. Biz, sahanın içiyle ilgileneceğiz. Saha dışında kimin ne yaptığının da hiçbir önemi yok. Önemsediğimiz tek bir şey var; o da şampiyonluk” diye uyarıyı yaptı, şampiyonlukla ilgili bölüme geçildi.

5/6
Şampiyonluğun önemini anlattı

Dördüncü yıldızı kazanmayı istediği sezonun başında bileti kesilen Yanal, bu hikayeyi pekiştirmenin önemini de anlattı.

6/6
Ersun Yanal: “Taraftarımızı anlamalıyız“

Bu kısımda da, “Uzun süredir başarıya hasretiz. Bu kulübün genlerinde başarı vardır. Taraftarımızı da anlamalıyız. Tepkiler hep oldu, olabilir de. Haklılıkları var. Dördüncü yıldızı bu takım kazanmalı. Bu bize nasip olacak. Gereken beceri ve yetenek bizde var. Biz bunu yapabilecek bir ekibiz” şeklinde konuşma yaşandı. (Akşam)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol